Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Můžeš já mrazim i kynuté , práškové , piškotové těsta nikdy se tomu nic nestalo , pokud teda tchýně nenacpe medvědí česnek na mrazák:zed:
Mmch, a jak mrazíš třeba ten medvědí česnek? Anebo libeček apod.? Celé stvoly a natě v igelitových sáčcích? Díky. ![]()
@Alverita tchýně to právě nacpe jen do sáčku a na mrazák a to prostě projde ten smrad…s česneku medvědího dělám pesto a do skleničky a dávám do lednice a petrželkou nať libeček nebo celerovou nať nasekam v sekačku a davama do takových těch vakuových pytlíků a dvojitým zapínáním a nebo do krabičky od zmrzliny třeba.
Můžeš zmrazit koláč s jabkama. Já měla letos hodně jablek, tam sem je nastrouhala na strdly, a ty nastrouhane jabka sem zamrazila jen tak.
@Ennny jak děláš to pesto z medvědiho česneku? Máme ho letos nějak hodně
@Tichošlápek píše:
@Ennny jak děláš to pesto z medvědiho česneku? Máme ho letos nějak hodně
ja ho delam dle tohoto receptu, jen syr nedavam: https://www.apetitonline.cz/…diho-cesneku ![]()
Ještě mě napadlo - a co tak zmrazit roládu, ve které je šlehačka se ztužovačem? ![]()
Já jednou zamrazila kynuté koláčky s ovocem a po rozmrazení to bylo jak blato ![]()
Nemrazím, raději upeču a hned sníme. Medvědí česnek nasekám nadrobnou a zamrazím do kelímku, po celou zimu je jak čerstvý.