Český rozhlas

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Bohemund
10.6.12 11:08

česky rozhlas

Ahoj, uvažoval jsem teď o rozhlasovém poplatku a zjistil jsem, že neznám nikoho kdo by český rozhlas poslouchal a nemam ponětí ani jakou mají frekfrenci. Jak je to u Vás ? Kolik lidi vůbec poslouchá něco za co všichni musíme platit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12862
10.6.12 11:12

Já teda poslouchám Radiožurnál, občas Leonardo a Vltavu.

Poplatek je jako u televize, neplatí se za to že koukáš na ČT, ale za přístroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
10.6.12 11:17

@Bohemund u nás celý den jede rádio a především český rozhlas 2 praha a je tam super inteligentních pořadů a info.vč.tobogánu s Cibulkou, kde jsou zvaní herci,režiséři,zpěváci atd.né, že bychom u toho seděli, ale lepší než stále dokola poslouhat „hity“, který už znám nazpamět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.6.12 11:19

Český rozhlas poslouchá občas manžel v autě, když nemůže koukat na nějaký sportovní přenos. Poplatek platíš celkově za to že posloucháš radio ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.6.12 11:20

Radiožurnál jsem poslouchávala ráda v práci. Aspoň se člověk dozvěděl, co se kde děje:-) Na FB ho mám aspoň v oblíbených, doma nám nejede a přes net moc neposlouchám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.6.12 11:23

U nás doma Český rozhlas jede, když je doma přítel - ten ho má celkem v oblibě, takže o víkendech (jako třeba právě teď :mrgreen: ), je puštěnej. Já sama ho neladím, raději poslouchám jiná rádia.

Příspěvek upraven 10.06.12 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
10.6.12 11:23

Český rozhlas někdy poslouchám v autě, když jedu delší trasu.
Jinak je to, jak píše mag

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
10.6.12 11:24

Tak já léta poslouchala Radiožurnál, teď, co jsem doma, tak ladím Prahu (tj. ČR 2). Dopoledne stojí za to! A když začnou od 5 pm vyhrávat pro seniory, přeladím na Radiožurnál.
Já nemůžu poslouchat komerční rádia hlavně kvůli reklamám, co jedou pořád jak kolovrátek. A potom ti moderátoři a ty jejich kecy! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
10.6.12 11:29

ja jsem prave mela pocit ze poplatek vybira fakt jen cs. rozhlas, stejne jako vybira poplatek jen cs televize, k tomu meli prece X-krat komentar na nove, ze oni musi zit jen z reklamy zatimco cs TV ma prijem i z poplatku. jinak plati se i za auto a proste vsude kde rozhlas jde chytit, podle tohohle i v mobilu nebo mp3 treba…poplatek platim ale vzdycky jak ho mam platit se mi otvira kudla v kapse :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
15225
10.6.12 11:32

Jasně, poplatky jsou příjeme ČT a ČRo. A to proto, že jsou veřejnoprávní.
Domácnost platí poplatek za jednu televizi a jedno rádio, i když jich má víc. Firmy platí za každý přístroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
10.6.12 11:43

Poslouchám radiožurnál, když jsme v kuchyni :) , tj. dost často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
10.6.12 12:11

Taky posloucham Radiozurnal, hlavne v aute. Nemusim akorat vecer - cca od 20h - Vecerni radiozurnal s moderatorama. To se mi vic libilo driv, ty predtocene porady, cela hodina treba pro nevidome a slabozrake, pro telesne postizene, magazin o integrovanem zachrannem systemu atd. Ted jak je to kazdou chvili neco jineho, tak je to naprd. Plus ty useky, kdy tam volaji lidi, kteri maji strasnou potrebu neco sdelit k temer cemukoli (treba jak na vas pusobi erupce na slunci :zed: )… to bych vrazdila :cert: Takze vecer posloucham maximalne, kdyz chytnu zpravy, jinak preladuju jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
10.6.12 12:14
@krokodylka píše:
Plus ty useky, kdy tam volaji lidi, kteri maji strasnou potrebu neco sdelit k temer cemukoli (treba jak na vas pusobi erupce na slunci :zed: )… to bych vrazdila :cert: Takze vecer posloucham maximalne, kdyz chytnu zpravy, jinak preladuju jinam…

Jo, pan Kukačka, to bývala sranda, než mu blokli přístup :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
10.6.12 12:18

Český rozhlas je taky Rádio Česko, tam mají výborné zpravodajství, a nehraje tam ta děsná hudba jako na Radiožurnálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
10.6.12 13:55

My posloucháme Radiožurnál v autě :palec: Doma rádio ještě nemám zapojený (přestěhovali jsme se), ale jinak bych ho asi měla i doma. 8)
Přijdou mi „seriózní“, nejsem moc na přerostlý puberťáky snažící se zavděčit mládeži :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný