Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já teda poslouchám Radiožurnál, občas Leonardo a Vltavu.
Poplatek je jako u televize, neplatí se za to že koukáš na ČT, ale za přístroj.
@Bohemund u nás celý den jede rádio a především český rozhlas 2 praha a je tam super inteligentních pořadů a info.vč.tobogánu s Cibulkou, kde jsou zvaní herci,režiséři,zpěváci atd.né, že bychom u toho seděli, ale lepší než stále dokola poslouhat „hity“, který už znám nazpamět.
Český rozhlas poslouchá občas manžel v autě, když nemůže koukat na nějaký sportovní přenos. Poplatek platíš celkově za to že posloucháš radio ![]()
Radiožurnál jsem poslouchávala ráda v práci. Aspoň se člověk dozvěděl, co se kde děje:-) Na FB ho mám aspoň v oblíbených, doma nám nejede a přes net moc neposlouchám.
U nás doma Český rozhlas jede, když je doma přítel - ten ho má celkem v oblibě, takže o víkendech (jako třeba právě teď
), je puštěnej. Já sama ho neladím, raději poslouchám jiná rádia.
Příspěvek upraven 10.06.12 v 11:23
Český rozhlas někdy poslouchám v autě, když jedu delší trasu.
Jinak je to, jak píše mag
Tak já léta poslouchala Radiožurnál, teď, co jsem doma, tak ladím Prahu (tj. ČR 2). Dopoledne stojí za to! A když začnou od 5 pm vyhrávat pro seniory, přeladím na Radiožurnál.
Já nemůžu poslouchat komerční rádia hlavně kvůli reklamám, co jedou pořád jak kolovrátek. A potom ti moderátoři a ty jejich kecy! ![]()
ja jsem prave mela pocit ze poplatek vybira fakt jen cs. rozhlas, stejne jako vybira poplatek jen cs televize, k tomu meli prece X-krat komentar na nove, ze oni musi zit jen z reklamy zatimco cs TV ma prijem i z poplatku. jinak plati se i za auto a proste vsude kde rozhlas jde chytit, podle tohohle i v mobilu nebo mp3 treba…poplatek platim ale vzdycky jak ho mam platit se mi otvira kudla v kapse ![]()
Jasně, poplatky jsou příjeme ČT a ČRo. A to proto, že jsou veřejnoprávní.
Domácnost platí poplatek za jednu televizi a jedno rádio, i když jich má víc. Firmy platí za každý přístroj.
Poslouchám radiožurnál, když jsme v kuchyni
, tj. dost často
Taky posloucham Radiozurnal, hlavne v aute. Nemusim akorat vecer - cca od 20h - Vecerni radiozurnal s moderatorama. To se mi vic libilo driv, ty predtocene porady, cela hodina treba pro nevidome a slabozrake, pro telesne postizene, magazin o integrovanem zachrannem systemu atd. Ted jak je to kazdou chvili neco jineho, tak je to naprd. Plus ty useky, kdy tam volaji lidi, kteri maji strasnou potrebu neco sdelit k temer cemukoli (treba jak na vas pusobi erupce na slunci
)… to bych vrazdila
Takze vecer posloucham maximalne, kdyz chytnu zpravy, jinak preladuju jinam…
@krokodylka píše:
Plus ty useky, kdy tam volaji lidi, kteri maji strasnou potrebu neco sdelit k temer cemukoli (treba jak na vas pusobi erupce na slunci)… to bych vrazdila
Takze vecer posloucham maximalne, kdyz chytnu zpravy, jinak preladuju jinam…
Jo, pan Kukačka, to bývala sranda, než mu blokli přístup
![]()
Český rozhlas je taky Rádio Česko, tam mají výborné zpravodajství, a nehraje tam ta děsná hudba jako na Radiožurnálu.
My posloucháme Radiožurnál v autě
Doma rádio ještě nemám zapojený (přestěhovali jsme se), ale jinak bych ho asi měla i doma. ![]()
Přijdou mi „seriózní“, nejsem moc na přerostlý puberťáky snažící se zavděčit mládeži ![]()
Ahoj, uvažoval jsem teď o rozhlasovém poplatku a zjistil jsem, že neznám nikoho kdo by český rozhlas poslouchal a nemam ponětí ani jakou mají frekfrenci. Jak je to u Vás ? Kolik lidi vůbec poslouchá něco za co všichni musíme platit?