Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mě by se zase hodila jídelní dřevěná židlička, kdyby někdo měl
Jen ať z ní nelítaj třísky, ale jinak je to vcelku jedno, manžel přelakuje a podobně..
@lyrica píše:
Mě by se zase hodila jídelní dřevěná židlička, kdyby někdo měl![]()
![]()
Jen ať z ní nelítaj třísky, ale jinak je to vcelku jedno, manžel přelakuje a podobně..
jestli myslíš tu starou jid. zidlicku, tak ta se dneska horko těžko shání, taky bych ji brala všem deseti. Viděla jsem na aukru úplně novou za 2000,–
![]()
ja daruji 2 slevove kupony na pampersky v hodnote 79Kč (Jablunkov, Ostrava)…čokoládu nechci, jsem tlustá dost ![]()
@alsem píše:
ja daruji 2 slevove kupony na pampersky v hodnote 79Kč (Jablunkov, Ostrava)…čokoládu nechci, jsem tlustá dost
@lyrica píše:
@ivana-domca za 2000,–?![]()
![]()
To je teda dost no..
oprAVDU - neskládací na něco pod 2 a skládací kolem 2500,– Původně jsme chtěla novou, pak jsem fakt ráda ocenila starou po mě s bráchou, ale před námi bůh ví po kom. Ošmirglovali jsem, nalakovali a zas je OK.
tak já budu posílat do světa tu úúúžasnou starou,rozkládací židličku cca za rok…no,to jsem vás nepotěšila,co? ![]()
@lyrica píše:
@ivana-domca za 2000,–?![]()
![]()
To je teda dost no..
To mi povídej, mít je, tak už ji mám dávno doma. Teď zlevnili, už nechtějí 2000, ale 1999
plus skoro 200 doprava
@Marau píše:
oprAVDU - neskládací na něco pod 2 a skládací kolem 2500,– Původně jsme chtěla novou, pak jsem fakt ráda ocenila starou po mě s bráchou, ale před námi bůh ví po kom. Ošmirglovali jsem, nalakovali a zas je OK.
Tak to mám doma skoro poklad, jak tak koukám ![]()
Ale já si jí hodlám vyšetřit pro svoje děti ![]()
Motorek na vzduchování pro začínajícího akvaristu ![]()
Příspěvek upraven 09.06.12 v 12:58
@Larr píše:
Ahoj, pojďme navzájem měnit a handlovat. Vím, že je tu bazárek, ale tady to bude více na očích![]()
Já začnu: daruji 6-ti strunnou kytaru, délka - 104 cm. Místo předání Ostrava Poruba. Píši, že daruji, ale čokoláda mě potěší, díky
Co hledáte vy, co sháníte, co darujete![]()
![]()
je, kytaru chci už x let, nějak na ní nejsou finance, ale Ostrava je pro mě z ruky ![]()
Vyměním boudičku a vložku na Bugaboo bee plus v modré barvě. Perfektní stav za růžovou nebo jinou holčičí barvu.
Já můžu tu starou rozkládací židličku nabídnout. Ale fakt nevím, jak by se to posílalo poštou. Je to ta klasická co buď stojí vysoká, nebo se rozpůlí a otočí a je z toho židlička se stolečkem.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, pojďme navzájem měnit a handlovat. Vím, že je tu bazárek, ale tady to bude více na očích
Já začnu: daruji 6-ti strunnou kytaru, délka - 104 cm. Místo předání Ostrava Poruba. Píši, že daruji, ale čokoláda mě potěší, díky

Co hledáte vy, co sháníte, co darujete