Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím, že pojídání osmi stroužků česneku denně je spolehlivá antikoncepce sama o sobě. Mimo téma: proč to děláš?
@Anonymní píše:
Ahoj, posledni tyden jsem si brala treba osm strouzku cesneku denne a vitaminy C a D. Je tim ovlivnena ucinnost antikoncepce?
No, hlavně to má vliv na tvé okolí.
@Čičorečka píše:
Myslím, že pojídání osmi stroužků česneku denně je spolehlivá antikoncepce sama o sobě. Mimo téma: proč to děláš?
Kvuli prirodnimu procisteni tela. Mela jsem ale ted nechraneny styk, takze jsem se trochu lekla, je to precijen prirodni antibiotikum a o atb pisi, ze snizuji ucinek. Mela jsem nejake nesrovnalosti v krvi a chtela jsem na to jit prirodne
@Anonymní píše:
To znamena co prosim
No, jestli je tvuj dotaz myslen vazne. Jeste sem neslysela ze by cesnek a vitaminy ovlivnily antikoncepci. Mimo jine - pribalovy letak ti neco rika?
@bartsch píše:
No, hlavně to má vliv na tvé okolí.
Neni to citit. Udelala jsem to jen v tom jednom tydnu, kdy jsem byla doma.
@ocean.mama píše:
No, jestli je tvuj dotaz myslen vazne. Jeste sem neslysela ze by cesnek a vitaminy ovlivnily antikoncepci. Mimo jine - pribalovy letak ti neco rika?
Pribalovy letak nerika nic. Ale take se v nem neoise ze ucinek ovlivnuje treba grapefruit a to vim, ze ovlivnuje
Česnek v kombinaci s vitamínama fakt pomáhá proti bacilům - pomohlo mi to přežít posledních pár sezón bez chřipky.
Je také pravda, že člověk po tom smrdí jak tchoř, takže to není vhodné pro určité profese, a žlučníkáři by to asi taky měli vynechat.
Příspěvek upraven 19.02.20 v 16:46
@Čičorečka píše:
Psala, že je pojídá, néé že si jima ucpává pipku…
![]()
@ocean.mama
Jsem mozna az prilis opatrna, proto ten dotaz. Doufala jsem ze neni az tak mimo misu
@bse.pedro píše:Česnek je cítit z celého těla. Zvlášť v takovém množství.
Psala, že je pojídá, néé že si jima ucpává pipku…![]()
@Anonymní píše:
Pribalovy letak nerika nic. Ale take se v nem neoise ze ucinek ovlivnuje treba grapefruit a to vim, ze ovlivnuje
Grapefruit? To teda slysim poprve, ze by mel mit nejaky vliv na HA ![]()
Ahoj, posledni tyden jsem si brala treba osm strouzku cesneku denne a vitaminy C a D. Je tim ovlivnena ucinnost antikoncepce?