Je horší zavedení tělíska, když nemáte MS

Anonymní
18.2.20 11:38

Je horší zavedení tělíska když nemáte MS

Chci se zeptat jestli je horší zavedení když nemáte MS nebo jestli to je bolestivější

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22288
18.2.20 11:48

Ahoj…někde se zavádí kdykoli. U mého Dr v době MS, je to sice někomu pocitově nepříjemné..ale logicky přirozenější. Čípek je otevřený. Takže podle mě je to určitě míň nepříjemné. Fyzicky. Psychicky mi to trochu vadilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
18.2.20 11:54

Muj lekar zavadi posledni den ms, co vim od kamaradek, tak jejich lekari / lekarky stejne :)

• Citovat
  • Upravit
smurfka
18.2.20 12:00

Byla jsem mimo MS a pohoda

• Citovat
  • Upravit
smurfka
18.2.20 12:15

Letos jdu na výměnu a taky to logicky bude mimo ms, když při HT menses není..
ale určitě nemůžu posoudit jak by to bylo při zavádění ms..ale za mě pohoda. Nic jsem necítila. Horší pro mě byla desinfekce čípku..samotné zavádění jsem v podstatě necítila

• Citovat
  • Upravit
26747
18.2.20 12:17

Absolutně nic ale vůbec nic jsem necítila při nandani ani vyndání. Bez ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.2.20 12:19
@smurfka píše:
Letos jdu na výměnu a taky to logicky bude mimo ms, když při HT menses není..
ale určitě nemůžu posoudit jak by to bylo při zavádění ms..ale za mě pohoda. Nic jsem necítila. Horší pro mě byla desinfekce čípku..samotné zavádění jsem v podstatě necítila

Tak moje ségra už byla po porodu dvakrát a vždy ji dával den dopředu „tyčinky“ na roztažení čípku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.2.20 12:21

@Bubla Bůčková fujjj. fakt?
mě teda nic..jen prostě před tím zavedením si ten čípek něčím chytla, stříkla tam nějakou vodičku - to jakože zapálilo a pak to tam zavedla..to už prostě nebolelo..takže za mě uplná pohoda..Ted jsem zvědavá na výměnu - vyndání..ale tak snad oka..

• Citovat
  • Upravit
26747
18.2.20 12:22
@smurfka píše:
@Bubla Bůčková fujjj. fakt?
mě teda nic..jen prostě před tím zavedením si ten čípek něčím chytla, stříkla tam nějakou vodičku - to jakože zapálilo a pak to tam zavedla..to už prostě nebolelo..takže za mě uplná pohoda..Ted jsem zvědavá na výměnu - vyndání..ale tak snad oka..

Jo jo, zvláštní. Má chlapa, prý by to tam jinak nedal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.2.20 12:26
@Bubla Bůčková píše:
Jo jo, zvláštní. Má chlapa, prý by to tam jinak nedal :nevim:

se neumí trefit do malé díry :roll: :mrgreen:
tuhle práci má dělat ženská, ta se vyzná ve vaginách… :nevim: Vždy když jsem měla chlapa, jsem nebyla extra spokojená..u ženských pohoda.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
18.2.20 12:37

@smurfka Já to mám s gyndou naopak :)

• Citovat
  • Upravit
26747
18.2.20 12:39
@smurfka píše:
se neumí trefit do malé díry :roll: :mrgreen:
tuhle práci má dělat ženská, ta se vyzná ve vaginách… :nevim: Vždy když jsem měla chlapa, jsem nebyla extra spokojená..u ženských pohoda.

Já s tímhle souhlasím. Chlap je možná empatictejsi, milejší než 40-50 lety štěkny, ale frndu prostě nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.2.20 13:00

@Bubla Bůčková já byla u chlapa v prvním těhu a hruza, vůbec nic nechápal..
druhé těhu u ženské a spokojenost, chápající, věděla o čem mluvím, jaké mám obavy atd..chlap nic, přišel, ošahal, strčil prst do prciny, a za měsíc znova.. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1