Cesta do Karolíny v Ostravě

267
21.7.15 09:30

Cesta do Karolíny

Dobrý den,,prosím někoho z Ostravy, aby mi vysvětlil cestu do OD futurum nebo karolíny, jezdím od Krmelína, vždy jsem u vodárny jela rovně, kolem sconta, ale tam je uzavírka, možná by to šlo doprava, ale 28.října je taky kousek uzavřený, ale nevím jestli jestli jen tam od centra nebo i zpět. Parkovat by šlo i u Karolíny, ale tam jsem nikdy nejela. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3977
21.7.15 09:50

U Intersparu (Albert) odbočit na druhé odbočce směrem na Dubinu (první je k Albertu), na kruhový objezd v Hrabůvce, držet se v pravém jízdním pruhu, první výjezd směr Hrabůvka, pak pořád rovně až dojedeš na sjezd na Místeckou. Po Místecké pořád rovně až k nádraží Střed a tam odbočit doprava a jsi na Karolině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
21.7.15 12:32
@jipo píše:
U Intersparu (Albert) odbočit na druhé odbočce směrem na Dubinu (první je k Albertu), na kruhový objezd v Hrabůvce, držet se v pravém jízdním pruhu, první výjezd směr Hrabůvka, pak pořád rovně až dojedeš na sjezd na Místeckou. Po Místecké pořád rovně až k nádraží Střed a tam odbočit doprava a jsi na Karolině.

Ale Místecká je prý také uzavřená, jen nevím v kterém místě. Nevíte prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
21.7.15 12:46
@Martanek123 píše:
Ale Místecká je prý také uzavřená, jen nevím v kterém místě. Nevíte prosím?

Omezení na mostě u Makra, pak u toho nájezdu to bylo svedeno do jednoho pruhu. Ale průjezdné to je. Jinak je to teď v ostravě moribundus. Kolony, fronty, stres a nervozita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
22.7.15 10:10
@jipo píše:
Omezení na mostě u Makra, pak u toho nájezdu to bylo svedeno do jednoho pruhu. Ale průjezdné to je. Jinak je to teď v ostravě moribundus. Kolony, fronty, stres a nervozita.

Děkují, nakonec asi nechám auto někde na okraji a pojedeme tramvají, jinak to nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
22.7.15 10:41

@Martanek123 To bude asi nejlepší. Projet Ostravu je o nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová