Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,,prosím někoho z Ostravy, aby mi vysvětlil cestu do OD futurum nebo karolíny, jezdím od Krmelína, vždy jsem u vodárny jela rovně, kolem sconta, ale tam je uzavírka, možná by to šlo doprava, ale 28.října je taky kousek uzavřený, ale nevím jestli jestli jen tam od centra nebo i zpět. Parkovat by šlo i u Karolíny, ale tam jsem nikdy nejela. Poradíte?
U Intersparu (Albert) odbočit na druhé odbočce směrem na Dubinu (první je k Albertu), na kruhový objezd v Hrabůvce, držet se v pravém jízdním pruhu, první výjezd směr Hrabůvka, pak pořád rovně až dojedeš na sjezd na Místeckou. Po Místecké pořád rovně až k nádraží Střed a tam odbočit doprava a jsi na Karolině.
@jipo píše:
U Intersparu (Albert) odbočit na druhé odbočce směrem na Dubinu (první je k Albertu), na kruhový objezd v Hrabůvce, držet se v pravém jízdním pruhu, první výjezd směr Hrabůvka, pak pořád rovně až dojedeš na sjezd na Místeckou. Po Místecké pořád rovně až k nádraží Střed a tam odbočit doprava a jsi na Karolině.
Ale Místecká je prý také uzavřená, jen nevím v kterém místě. Nevíte prosím?
@Martanek123 píše:
Ale Místecká je prý také uzavřená, jen nevím v kterém místě. Nevíte prosím?
Omezení na mostě u Makra, pak u toho nájezdu to bylo svedeno do jednoho pruhu. Ale průjezdné to je. Jinak je to teď v ostravě moribundus. Kolony, fronty, stres a nervozita.
@jipo píše:
Omezení na mostě u Makra, pak u toho nájezdu to bylo svedeno do jednoho pruhu. Ale průjezdné to je. Jinak je to teď v ostravě moribundus. Kolony, fronty, stres a nervozita.
Děkují, nakonec asi nechám auto někde na okraji a pojedeme tramvají, jinak to nevidím
@Martanek123 To bude asi nejlepší. Projet Ostravu je o nervy.