Cesta do Maďarska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
890
23.7.20 10:15

Cesta do Maďarska

Ahoj,
byl jste teď někdo v Maďarsku? Jak to vypadá s čekáním na hranicích? Máme jet za týden do Maďarska, přes Rakousko bychom jeli, a úplně se děsíme těch dlouhých hodin na hranicích. Dokonce uvažujeme, jestli to neodpískat rovnou..

Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15384
23.7.20 10:25

Pokud řešíš takovou banalitu, pak ano. Odpískej to rovnou.
On ti nikdo neřekne přesně jaká bude situace, kdy ty budeš projíždět. Nemusíš stát vůbec, nebo taky můžeš třeba 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.7.20 10:30

Mně asi něco uniklo, proč by tam měly být fronty? :think: (není to rýpaní, fakt nevím a nic mě nenapadá), oni mají hranice kvůli Covidu otevřené, ne? Nebo už zas ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15384
23.7.20 10:32
@Tarinka píše:
Mně asi něco uniklo, proč by tam měly být fronty? :think: (není to rýpaní, fakt nevím a nic mě nenapadá), oni mají hranice kvůli Covidu otevřené, ne? Nebo už zas ne?

Mají ;)
Taky trochu nechápu, proč řeší nějaké fronty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
23.7.20 10:33

@Šmoulice Nejde vůbec o nějaké 3hodiny, já tu řeším např. 10 a více hodin, což už mi při cestování s dětmi jako banalita nepřijde ;) Jen z doslechu vím, že někdo tam čekal 9h, někdo 14h, proto se ptám, jestli tam někdo v poslední době byl a jak je to skutečně. Ale dík za reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
23.7.20 10:35

Protože Maďaři pouštějí do země podle „semaforu“ - státy které mají označené za zelené pouštějí bez problémů, země které jsou žlutě musí pak do karantény 14 dnů a červené země nepouštějí. Což znamená, že ale kontrolují každé auto. Takže proto milé dámy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
23.7.20 10:36

Mají to tak teprve asi týden myslím co zavedli tento systém. Češi jsou sice v zelené barvě, ale stejně jde o to, že aby zjistili z jaké země jedete, kontrolují každé auto. Proto ty čekačky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15384
23.7.20 10:38
@crazymisha píše:
@Šmoulice Nejde vůbec o nějaké 3hodiny, já tu řeším např. 10 a více hodin, což už mi při cestování s dětmi jako banalita nepřijde ;) Jen z doslechu vím, že někdo tam čekal 9h, někdo 14h, proto se ptám, jestli tam někdo v poslední době byl a jak je to skutečně. Ale dík za reakci :)

Tak to by mě zajímalo, kdo tam čekal 10 hodin :mrgreen:
Mám v okolí dost lidí, co tama teď cestovali a nikdo tam nečekal.
Tak se hoď do klidu, přestaň sledovat bulvární s. račky alá TV Nova a užijte si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
23.7.20 11:03

Nechci Te strasit, ale je docela mozne, ze budes cekat uz i na cesko-rakouskych hranicich. Od vcera zavedli Rakusaci namatkove hranicni kontroly. V noci jsem projizdela a kontroluji jak vstup/vystup do/z Rakouska.

Zatim je CR na tom slavnem „semaforu“ zelene, ale kdyz vidim, kolik covid pripadu denne v CR pribyva, tak se cela situace muze velice rychle zmenit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
23.7.20 11:17

Naši se vrátili před týdnem z Debrecinu a nikdo nechtěl vidět ani pasy, jen koukli do auta a je-li dal. Žádný scénáře o 15 hodinách jdem neslyšeli ani nikde nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6446
23.7.20 13:44

Jsme tady dva tydny, nikdo nas nekontroloval, fronty zadne, necekali jsme vubec. Co bude zitra cestou domu nevim, protoze zavedlo kontroly Rakousko kvuli Balkanu. Vezmete si hlavne rousky, v obchodech a lekarnach jsou nutne. Coz pocitam se vrati i u nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.7.20 06:41

@Ijen Přeju pohodovou cestu domů a dej vědět. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6446
24.7.20 13:35
@crazymisha píše:
@Ijen Přeju pohodovou cestu domů a dej vědět. Díky

Tak prejizdeli jsme prave u Sopronu. Zadne kolony ani v protismeru, Madari kousek pred hranici kontrolovali alkohol, to s koronou nesouviselo, primo na prechodu policie zadna a na rakouske strane 2 policajti jen mavli at jedeme dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.7.20 18:13

@Ijen Ted aby se v tom cert vyznal, dnes mi kolegyne v praci rikala, ze jeden pracovnik z Ukrajiny cekal 10h na hranicich.. 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.7.20 18:14

@Ijen Kazdopadne jestli se jezdi takhle, tak pecka a dik za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí