Cesta na Bradlo

232
27.2.14 12:54

Cesta na Bradlo

Ahoj všem, mám dotaz hlavně pro ty maminky cestovatelky, které se vydaly na rozhlednu Bradlo. Máme to tady kousek, tak se to jeví jako fajn výlet. :dance:
ale.. Mám 2-leťáka, tak by mě zajímalo jak trasa vypadá, je to lesem dá se s kočárem? Celou trasu určitě neujde..

Moc díky všem za odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2204
27.2.14 13:28
@máma0 píše:
Ahoj všem, mám dotaz hlavně pro ty maminky cestovatelky, které se vydaly na rozhlednu Bradlo. Máme to tady kousek, tak se to jeví jako fajn výlet. :dance:
ale.. Mám 2-leťáka, tak by mě zajímalo jak trasa vypadá, je to lesem dá se s kočárem? Celou trasu určitě neujde..Moc díky všem za odpovědi. :kytka:

Máme kousek tam chlalupu, byl jsem tam s ročním v krosničce tak před 5 lety.
Jestli se dobře pamatuji, tak se dá s kočárek dojet tak cca 200m pod rozhlednu po lesní cestě vedoucí od Lipinky nebo Nedvězí a pak lesem do kopce, to už na kočár moc nebylo. Samotný vrchol je docela nebezpečný pro dítě, hodně opatrně, ať někam nezahučíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
27.2.14 14:25

Manzel je z tama kousek a rika, ze to chce hodne sportovni kocar, urco ne golfky apod.,ja tam byla kdysi davno a sla od Kamenne a to byla myslim vcelku ok cesta, ale pry nejmin do kopce je to z Lipinky…a v tomto pocasi bych tam ale taky nesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí