Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem, mám dotaz hlavně pro ty maminky cestovatelky, které se vydaly na rozhlednu Bradlo. Máme to tady kousek, tak se to jeví jako fajn výlet. ![]()
ale.. Mám 2-leťáka, tak by mě zajímalo jak trasa vypadá, je to lesem dá se s kočárem? Celou trasu určitě neujde..
Moc díky všem za odpovědi. ![]()
@máma0 píše:
Ahoj všem, mám dotaz hlavně pro ty maminky cestovatelky, které se vydaly na rozhlednu Bradlo. Máme to tady kousek, tak se to jeví jako fajn výlet.
ale.. Mám 2-leťáka, tak by mě zajímalo jak trasa vypadá, je to lesem dá se s kočárem? Celou trasu určitě neujde..Moc díky všem za odpovědi.
Máme kousek tam chlalupu, byl jsem tam s ročním v krosničce tak před 5 lety.
Jestli se dobře pamatuji, tak se dá s kočárek dojet tak cca 200m pod rozhlednu po lesní cestě vedoucí od Lipinky nebo Nedvězí a pak lesem do kopce, to už na kočár moc nebylo. Samotný vrchol je docela nebezpečný pro dítě, hodně opatrně, ať někam nezahučíte…
Manzel je z tama kousek a rika, ze to chce hodne sportovni kocar, urco ne golfky apod.,ja tam byla kdysi davno a sla od Kamenne a to byla myslim vcelku ok cesta, ale pry nejmin do kopce je to z Lipinky…a v tomto pocasi bych tam ale taky nesla…