Cestováni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
112
12.3.09 16:14

Cestováni

Ahojte

Holky cestovali ste niektorá s miminkem v autobuse, malá bude mať dva mesiace keď chcem ísť sní na slovensko cesta trvá 12.hodín.
Malá prespí celú noc budí sa mi tak dva krát za noc je hodnučká, ale bojím sa.
Manžel musí pracovať tak na aute nemožeme a do leta sa mi čakať nechce.
Co na to hovoríte??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
921
12.3.09 16:53

Já osobně bych si to netroufla, ale my máme řvounka…
nevyplatilo by se to napřed vyzkoušet na kratší trase? Jet třeba jen někam hoďku autobusem, aby sis ověřila, jak na to malá reaguje a jak to jsi schopná zvládnout ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
12.3.09 17:12

jen mě napadlo, jestli by nebylo lepsi jet vlakem, tam muzes vzit kocarek do vozu pro matky s dětmi… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.3.09 17:15

Odpoveď

No v aute okamžie spí, a je fak hodná ani neviem, že ju mám, ale prave potrebujem názor na autobus je to o niečom inom ako auto tam si zastavíte kedy chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
12.3.09 17:34

Já bych se teda bála, navíc by sis asi musela i u autobusového přepravce zjistit jak a kde by po dobu cesty bylo, v autě ho máš v autosedačce a v buse??? Nejsem si jistá, jestli můžeš mít miminko v náručí, co kdyby se náhodou stala nehoda, na tohle se spíš poptej.
Hele a co letadlo??? Možná to vyzní blbě, ale letenky už asi oproti místence na bus tak moc rozdílně drahý nebudou (já to nevím), ale cestu bys měla rozhodně dost časově kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
12.3.09 18:07

No ja cestuju s malou domu 9hodin v letadle,ale tam si ji muzu vyndat,chovat ji,prochazet se a td…V tom autobuse bych se bala co kdyby nehoda… :( proste se tam jezdi dost divoce,slusne receno :roll:a 12 hodin v sedajde ji asi neudrzis…
Co cesta na noc?Nejezdi neco?A nebo potom to letadlo ale ceny taky neznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.3.09 13:42

No já bych se toho asi moc nebála, vlak by byl sice lepší, ale i do toho autobusu si můžeš vzít svou sedačku a dítě mít v ní. Pokud maličká vydrží tak dlouho spinkat a budit se jen na kojení tak ideální stav. Já osobně bych po porodu (i2-3měsíce) měla trochu strach o sebe, protože sedět 12hodin v autobuse??? AUUU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
13.3.09 14:17

S malým jsem v 1 měsíci věku absolvovala 3 hodinovou cestu autem (a ještě jsem sama řídila). Šlo to. Celou dobu spal…

Pokud chceš jet, navrhla bych ti pár věcí:

• Nemohl by někdo ze Slovenska přijet autem k vám a vzít tě pak s sebou? A zase tě přivézt domů? Já vím, že je to dlouhá cesta, ale pro tebe je to taky těžké, ne? Třeba by se někdo našel…
  • Je pravda, že v autobusech jsou bezpečnostní pásy, ale většinou jen dvoubodové. Jsou navíc krátké a mezera mezi sedadly je malá. Půjde ti v takové situaci připevnit autosedačka? Jestli ne, tak bych nejela. Nechci tě strašit, ale v případě nehody je malá bez autosedačky strašně ohrožená. I v případě něčeho menšího se ti může zabít. Zkus si to říct nahlas…
  • Ideální by bylo cestu rozdělit na několik částí, případně jet spojem, kde jsou pauzy. Je to kvůli tomu, aby ses mohla protáhnout, malou přebalit a nakrmit. Nemáš někde po cestě známé, u kterých bys našla azyl?
  • Další prima věc by mohlo být pití připravené do lahve. Pohodlně bys pak malou nakrmila, aniž bys ji musela z autosedačky vyndavat.

Držím ti palce, aby ti to vyšlo. Ale zbytečně prosím neriskuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
13.3.09 17:16

Odpoved

Tak ja Vám dakujem za názory aj som to čakala, no tchýne tu už bola, ale tchán on nie tak som chcela aby malú videl na živo.
Tak vydržia do leta kým pojdeme na aute to za 8.hod sme tam.
Ale tie letenky mrknem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.3.09 17:21

ahoj nenapsala jsi ještě, proč ne vlakem? já bych většinu cesty absolvovala vlakem a ten poslední úsek autobusem, to mi přijde jako nejideálnější, ale ty to určtitě nakonec sama dobře vykoumáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.3.09 18:12
Boriska píše:
ahoj nenapsala jsi ještě, proč ne vlakem? já bych většinu cesty absolvovala vlakem a ten poslední úsek autobusem, to mi přijde jako nejideálnější, ale ty to určtitě nakonec sama dobře vykoumáš :wink:

Joj vlakom to nemám žiadne skúsenosti a do tej našej diery kde bývam tak by som musela asi 10× prestupovať ha ha.
Dačo sa už vybavuje asi pusťia manžela tak pojdeme na aute, tak dúfam, že pojdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí