Cestování

183
31.5.10 16:34

Cestování busem v těhotenství

Ahoj, blíží se čas dovolených a možná bych se podívala ještě někam s přítelm k moři. Co si myslíte o tak dlouhé cestě busem, třeba do Chorvatska? Jsem ve 4měsíci.
Asi blbej nápad,co :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
31.5.10 16:54
Ebika píše:
Ahoj, blíží se čas dovolených a možná bych se podívala ještě někam s přítelm k moři. Co si myslíte o tak dlouhé cestě busem, třeba do Chorvatska? Jsem ve 4měsíci.
Asi blbej nápad,co :-?

No autobusem asi nic moc. Málo zastávek, málo místa, blbý vzduch… Spíš bych volila auto nebo letadlo.
Já jsem letěla v 5.měsíci na Kanáry a až do devátého cestovala autem (tak do 5-ti hodin jízdy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
31.5.10 17:43

Busem byhc nejela ani jako netěhotná,i krátké trasy mi nedělají dobře.Jako těhulka už vůbec ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
31.5.10 17:58

Dokud tě někdo pojistí, do toho cca 7m, je to vpoho, není důvod nejet 8-) …ale busem by se mi moc nechtělo ani netěhotné :-? Radši auto nebo letadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.5.10 18:07

Busem mi stacila navsteva Spanelska Costa Brava za netehotna a uz bych to neabsolvovala, natoz jako tehotna.
Volila bych letadlo nebo auto a mela radne cestovni pojisteni, nikdy nevis…

• Citovat
  • Upravit
27263
31.5.10 18:40

Já jela busem ve 4 měsíci kolem 4 hodin a měla jsem toho plný brejle. Nohy oteklý, břicho tvrdlo…pak jsem jela v 7. měsíci tu samou trasu vlakem a taky nic moc. Takže k moři jo, ale maximálně letadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
1.6.10 09:14

autobusem bych opravdu nejela. Jak píšou holky, buď auto a nebo letadlo.
zrovna jsem o víkendu absolvovala cestu autem na Moravu a teda taky to nebylo nic moc - 4 hodiny v autě a permamentní otáčení se do zadu na Klárku, protože pořád něco potřebovala :-) ale to je jiná situace než dyž jedete sami.
jinak dovolenou plně doporučuji. jen si opravdu dej pozor na pojištění, některá pojištění se nevztahují na komplikace způsobené těhotenstvím, takže bacha na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.6.10 11:09

Ebika, já bych ti dovču určitě doporučila , ale taky autem ( letadlem). Sama jsem byla v pátém měsíci autem v Itálii a bylo to skvělé.Autobusem jsme tam byli jednou s manželem ještě bez dětí, nebyla jsem těhotná a stačilo mi to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarka4
27.6.10 18:52

Zajímavou dovolenou u moře naleznete: http://www.firmy.cz/…nohrady.html

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat