Kam v létě?

18305
29.5.10 12:41

Kam v létě?

Mám dotaz: kam se chystáte v létě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
29.5.10 12:42

Hned bych nabídnul jeden cíl výletu: zkuste zadat do vyhledávače „muzeum Lužná u Rakovníka“. Je to muzeum Českých drah… Tohle budou asi preferovat rodiče kluků, ale myslím, že i holčičky by možná zaujal výlet za panem černokněžníkem Zababou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.5.10 12:49

My pojedem asi někam na kola, ještě nevíme kam. Možná jižní Morava + Rakousko… Někde, kde je rovina :mrgreen: Kopce s vozíčkem nejsou nic moc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.5.10 12:54

Angu, mám tip: okolí Hodonína, Mikulčic a Strážnice… Ale připravte se na mračna komárů. Letos budou extra vypasení…

Jo - a lodičkou po Baťově kanálu v Rohatci, to taky nemá chybu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.5.10 13:09
Angua píše:
My pojedem asi někam na kola, ještě nevíme kam. Možná jižní Morava + Rakousko… Někde, kde je rovina :mrgreen: Kopce s vozíčkem nejsou nic moc :lol: :lol: :lol:

Angu, nechci tě nijak strašit, ale i na jižní Moravě jsou kopce a mě stačily i bez vozíčku :mrgreen: JEdnou jsme jeli i do Rakouska na jakýsi hrad a to byly krpály příšerný. Krásné rovinky a cyklostezky jsou v Lednicko-valtickém areálu, tam je nádherně. Příští víkend se tam chystáme, sice ne na kola, ale i na ně jednou dojde :lol:

Jinak v létě se chystáme na maltu, samozřejmě s malým m :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18305
29.5.10 13:34

Na tom Hodonínsku je takovým dělítkem „královské město“ Kyjov. Od Kyjova na jih je rovina, od Kyjova na sever naopak… Vím o čem mluvím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
29.5.10 13:37

Nás letos čekají Jeseníky, muž chtěl jet na týden do Černobylu, ale zatím mi teda přijde, že pro to nic nedělá a já se těšila, že po jeho návratu ušetříme za elektřinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.5.10 13:41

Lentil: přímo do Černobylu a Pripjati tě nepustí. Ta padesátikilometrová zóna okolo je pořád liduprázdná a střežená…
Lidi od Pripjati se mnou pracovali ve fabrice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
29.5.10 13:57
Jura007 píše:
Na tom Hodonínsku je takovým dělítkem „královské město“ Kyjov. Od Kyjova na jih je rovina, od Kyjova na sever naopak… Vím o čem mluvím… :mrgreen:

Tak, tak, od Kyjova na jih a jihozápad je rovinka. (Také vím, o čem mluvím, že Juro?). Rádi jezdíme do Strážnice - skanzen lidové architektury v přírodě, Baťův kanál - moc se líbí dětem, trochu víc na západ Lednicko-valtický areál a nádherná Pálava, ale tam už jsou trochu kopečky a naopak na východ od Kyjova rádi jezdíme s děckama do Modré-archeoskanzen a milujeme Buchlov a Buchlovice, ale to už jsou kopce Chřiby. Ale stojí za to, cyklistů je tam miliony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
29.5.10 14:32

Tak pro děti je to také v Českém ráji, ale asi spíš pěšky. Ale kolmo by to taky šlo.
Pak jsme byli na Křivoklátsku - ale bez prcka. A loni po dlouhé době (2 roky) na vandru Jindřichův Hradec, úskokolejka, Kaproun, pak jsme šli Landštejn a bylo to taky super.

My letos asi nikam, kromě babiček a chalupy, čeká nás rekonstrukce bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.5.10 14:37

Alunko, to seš můj člověk… :andel: Jindřichův Hradec mám taky oblíbený.
Apropó, byli jste i u pomíčku Járy Cimrmana…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.5.10 14:39

Když už vzpomínáme Baťův kanál, dám sem dva odkazy, které jsem kdysi ulovil v pořadu „Toulavá kamera“:

www.ratiskovka.com

vyklopnik.er.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
29.5.10 20:19
Jura007 píše:
Když už vzpomínáme Baťův kanál, dám sem dva odkazy, které jsem kdysi ulovil v pořadu „Toulavá kamera“:

www.ratiskovka.com

vyklopnik.er.cz

Jéé na drezíně jsme byli minulou neděli.

My teď taky intenzivně vybíráme kam v létě pojedeme, hledáme nějaké turisticky rušné město se spoustou památek (to kvůli mně), atrakcí pro děti - aquapark, minigolf, tak nějaké nápady? Jižní Čechy miluju, tam jezdíme obrok, byli jsme v Českých Budějovicích, v Táboře, v Českém Krumlově, loni v Třeboni. Manžel navrhuje Plzeň (to on asi kvůli pivu). Mě to táhne zase někam výš, obhlížím Hradecko nebo Náchodsko. Co vás ještě napadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
29.5.10 20:27

Cesky raj tam musim kazdy rok aspon na 1-2 dny ,Kacka je nadsena kemp,skaly,les.Tenhle rok chceme zkusit Radvanovice -Stastna .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.5.10 21:14

Bianco: Náchodsko? Betonový pěchotní srub „Březinka“, Běloves u Náchoda… Promiň, mluví ze mě militarista. :twisted: No a potom Bartošovice v Orlických horách - betonová tvrz „Hanička“ - tam se Husák se Štrougalem chystali strávit atomovou válku ve střední Evropě… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí