Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobry den
cestoval jste prosím někdo přes booking.com?
Chtěli by jsme o prázdninách do Chorvatska a vybrali jsme mobilní dům. Ale je nás 4dospeli a dítě. Píší tam mobilní dům se dvěma loznicemi.
Cena pro 5 osob. A pak píší ložnice 1-2.
A cena komplet a vybrat pokoj.
A tak nerozumím zda musím dat 2× a nebo jen jednou a budu mít proste mobilní dům se dvěma loznicemi pro nás pět a nebo je tam vždy cena jen za jednu postel? Není to tam úplně dobře napsané.
Já si nejsem úplně jistá zda mi teď budete rozumět.
Prosím o info těch co už mají zkušenosti ![]()
Tak v mobilhomu často bývá jedna ložnice a pak v obýváku rozkládací gauč..A v galerii nic není vidět? Případně tam vždy bývá možnost napsat pronajímateli a prosté vyčkat na odpověď
Hoď printscreen. Do vyhledávače zadám počet dospělých, dětí a jejich věk. A pak mi u vybraného objektu vyjedou ceny, vybírám tu, kde souhlasí počet postaviček.
Když zadáš počet osob, vždycky dostaneš cenu za celou skupinu. A sama potvrzujes, že ti to píše celkovou cenu pro pět osob.
Ahoj, rád bych se vás všech zeptal na zkušenosti s cestováním přes Booking.com. Zvažujeme tohle léto dovolenou a dětmi v Itálii v Bibione. Vím že se si vybereme hotel atd. Pak se platí asi nějaká záloha atd. Jaká je s nimi komunikace atd? Diky ![]()
Já žádné zálohy neplatím a vybírám si, abych platila až v ubytování a šlo to zrušit.
Nikdy jsem s nikým extra nekomunikovala, chodil to přes automat. Maximálně ze zarezervovaného ubytování někdo napíše, většinou taky nějaký předpřipravený e-mail.
Každé ubytování má svoje podmínky, které předem vidíš. Jestli se platí předem, jestli jde zrušit a kdy. Ty je objednáním akceptuje s - někdy si vybírat, jestli levnější a platba hned nebo dražší a platba až třeba den předem a možnost zrušení.
Booking je zprostředkovatel, ten s tebou nekomunikuje, ale můžeš přes booking napsat zprávu ubytovateli nebo on tobě. Někdo se bude vypisovat a do hodiny zodpoví všecky dotazy, někdo nekomunikuje vůbec. Čti reference.
@Inmart píše: Více
Podle podmínek, které mají u každé varianty ubytování jasne uvedené.
Neco se platí hned (kartou rovnou přes app bookingu), neco až na místě.
Většinou chtějí za rezervaci minimalne ručit platební kartou. Nikdy mi kartu nikdo nezneuzil. Jen pozor na převody kurzu.