Cestování v mhd

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6882
17.10.10 20:03

maminko, třeba si myslela, že jsi revizorka :mrgreen: Nee to byl samozřejmě vtip. :hug:
Já si takhle vychutnávám cestu žákovským autobusem, když musím do diabet. poradny. Mám moc ráda, když děcani nastoupí s batohem a v tom přeplněným buse ho ani nesundají. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
17.10.10 20:07

Žirafííí, no je to síla, jak jsou někteří lidi k sobě neohleduplní.
Napišu zase můj zážitek, který se stal asi měsíc a něco zpátky byla jsem myslím 31tt. Jela jsem autobusem, když jsem vystupovala tlačil se na mě zezadu nějakej bezdomovec. Přede mnou byly ještě dvě starší paní, které taky vystupovaly. Byly starší tak jim to šlo trošku pomaleji, čemuž se není proč divit. Ten bezdomáč začal mít nějaký připomínky ať sebou hejbu. Tak jsem mu slušně řekla, ať chvilku vydrží, že paní určitě vystoupí. Když jsem vystupovala já, měla nakročeno z autobusu, tak do mě strčil a já spadla břichem na obrubník chodníku… Nedovedeš si představit ten šok a hlavně ten strach o miminko. Nakonec to dopadlo dobře, nechali si mě v nemocnici na pozorování, protože se jim nelíbili na jednom monitoru ozvy a hlavně jsem začala trochu špinit. Tak holky opatrně na sebe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
17.10.10 21:18

Kailovka no to je strašný ani se mi tomu nechce věřit , ale ještě že to dopadlo dobře :kytka: . hlavně že ty bezdaci smrdí přes pulku autobusu a ani neplatí za cestu a revizoři dělají že je nevidí :pocitac: .. ale strčí do vás kdokoli .

je to síla ale zase ne házet všechny do jednoho pytle :palec: ..někdy se ukáže slušnej člověk od kterého by jste to nejmín čekaly.. :-)

• Citovat
  • Upravit
6868
17.10.10 21:30

Žirafííí Jojo, to máš pravdu. Nemá cenu všechny házet do stejného pytle. Každopádně opatrnosti není nikdy dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.10 07:52

Řídím se zákonem kdo z koho, lidi jsou fakt sv..ě. Kdo je ochoten si všimnout a pustit,tak jsou to postarší dámy( asi si naštěstí pamatují i ta svá těho :palec: ),zásadně nepouští chlapi a studenti obecně. Vlastně se ani není čemu divit,když člověk kolikrát sleduje v MHD chování důchodců,jakým způsobem jsou schopni si místa vyžadovat… Jen mně mrzí,že mladí ztratili úctu i k tomu nenarozenému životu a těhulím…Po špatné zkušenosti,když se nikdo pár zastávek nechytá,vytahuju průkazku a slušně žádám mladé ročníky o místo. Není jiné možnosti…

• Citovat
  • Upravit
111
18.10.10 13:26

TO už se fakt nemá cenu rozčilovat…
Kailovka chudáku bych tomu bezdákovy asi něco řekla, ale radš nic neříkat ještě by tě žduchnul znova,..hlavní je že miminku se nic nestalo fakt ho..da ti lidi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
18.10.10 13:26

TO už se fakt nemá cenu rozčilovat…
Kailovka chudáku bych tomu bezdákovy asi něco řekla, ale radš nic neříkat ještě by tě žduchnul znova,..hlavní je že miminku se nic nestalo fakt ho..da ti lidi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
18.10.10 14:14

Já jela v den porodu mhd do nemocnice, měla jsme ještě jeden zákrok, manžel byl v tu dobu bez řidičáku, nikdo jiný mě odvézt nemohl. Už jsem měla bolesti po deseti minutách, ale ještě jsem nevěděla, že budu 100% rodit. Inu jela jsem tedy mhd, autobus byl narvaný studentama a myslíte, že mě někdo pustil sednout? Ani náhodou. A já byla tak hloupá, že jsem si neřekla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
19.10.10 14:12

Nejlepší jsou mladý holky co čumí ale nepomůžou.Ty mám chuť nakopat do zadku :pocitac:.Vůbec si to neumím představit až budu v pokročilém stádiu těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.15 15:48
@žirafííí píše:
Dnes se mi stalo : nastupuji do tramvaje a je plná jen jedno místo prázdné a tak si řikám už jsem se dnes hodně nastála,na močák mi minčo tlačí a záda ani nemluvim a tak si po tom strašnym nákupu sednu,ale v tu ránu mě odstrčí nějaká ukrajinka s kytkou a sedne si,dívá se na mě a směje se mi.Po chvíly nastoupí starší pán a ona klepe na něj at si jde sednout,si stoupne a v tu chvíly se ozve jeden chlap pani potte si sednout stou kytkou :pocitac: .řikám si že budu muset nosit kytku aby mě s pupkem pustil někdo sednout.
a nejvtipnější je že mladý dělaj že nevidí a pak starší pán či paní vás chce pustit sednou to odmítnu ptže mi to přijde blbý .
Jaký máte vy zkušenosti s mhd? :lol:

Ta ukrajinka musela být asi cáklá, ne?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí