Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Cauky Devcata,
vcera se mi do ruky dostalo posledni cislo casopisu od Vodafonu Cili-Chili. Je tam clanek Internet na hormonech a maji tam z nas mamin, tehuli a snazilek, co vysedavame na webech podobnych tomuto srandu. Pry to vypada, ze z deti se blbne.
Mno, na jednu srandu, kdyz jsem to cetla, tak me utrzky tech nasich debat docela pobavily.
Hlavne pritel se u toho lamal smichy.
Snazim se to brat jako recesi, ale i tak me to trosku nadzvedlo. Lidi plkaji o vsem moznym, a tak nejak by me nenapadlo si delat prcu z toho, co zajima ostatni.
Cetli jste to taky?
Taky se mi to dostalo do ruky.Říkala jsem si proč zrovna my, ale bylo to docela trefný a fakt jsem se nasmála ![]()
Jé, to budu muset tedy přečíst - nejupřímnějc se vždycky nasměju sobě … jsem zvědavá. Nemaj to někde v pdf nebo tak? Co tam písaj?
No holky upřímně
, ono to tak je. Ale věřte, že Ti co ten článek psali své děti doma nemají
. Nejspíš z nich číší zatrpklost a toto je nejjednodužší jak si z někoho dělat legraci. ![]()
Mě teda ten článek čili extra vtipný nepříšel
, prostě jen citované diskuze. Ale asi to bude tím, že tady na to narážím denně
.
Nakonec ty vysvětlivkdy dole, ty vtipné jsou. Tomu se zasměju vždy
.
Ale neviděla bych to nijak tragicky ani urážlivě, autor tématu prostě hledal téma na vtipný článek. Kdybych psala do novin, byla bych ráda za každý trefný námět
.
Jednou se strefují do mamin, podruhé do ajťáků, jindy do modelek apod.
.
Tak to berte s nadhledem ![]()
Jo tydle trapný články nemám ráda .Jo může to někdy vypadat divně ,že člověk řeší bobky svého děcka(správné vypraznování je mimochodem opravdu hodně důležité)místo světového míru a finanční krize .Ale skutečně mi záleží víc na bobkách mého děcka než na finanční krizi tak co .Aspon řešíme něco co ještě vyřešit můžem .
iiiv píše:
a co teprve tohle http://ona.idnes.cz/…vt-/deti.asp?…
Na tento článek snad ani nemám co říct. ![]()
Autorka tu píše, že je těhotná, ale ta radost z těhotenství z ní tedy nečiší a bere to jako bokovou záležitost.
Radši budu trapná šťastná těhulka užívající si těhotenství než chladná kritička s náhodným děťátkem v bříšku. ![]()
Co vy na to? ![]()
pavlak5 píše:
Jo tydle trapný články nemám ráda .Jo může to někdy vypadat divně ,že člověk řeší bobky svého děcka(správné vypraznování je mimochodem opravdu hodně důležité)místo světového míru a finanční krize .Ale skutečně mi záleží víc na bobkách mého děcka než na finanční krizi tak co .Aspon řešíme něco co ještě vyřešit můžem .
Bayuska píše:
Mě teda ten článek čili extra vtipný nepříšel, prostě jen citované diskuze. Ale asi to bude tím, že tady na to narážím denně
.
Nakonec ty vysvětlivkdy dole, ty vtipné jsou. Tomu se zasměju vždy.
Ale neviděla bych to nijak tragicky ani urážlivě, autor tématu prostě hledal téma na vtipný článek. Kdybych psala do novin, byla bych ráda za každý trefný námět.
Jednou se strefují do mamin, podruhé do ajťáků, jindy do modelek apod..
Tak to berte s nadhledem
no ale představ si ,že je někdo bývalá modelka toho času IT na mateřské dovolené a ještě blondýna -to už musí nasrat .