Svet z nas ma legraci

3802
15.10.10 08:22

Svet z nas ma legraci

Cauky Devcata,

vcera se mi do ruky dostalo posledni cislo casopisu od Vodafonu Cili-Chili. Je tam clanek Internet na hormonech a maji tam z nas mamin, tehuli a snazilek, co vysedavame na webech podobnych tomuto srandu. Pry to vypada, ze z deti se blbne.
Mno, na jednu srandu, kdyz jsem to cetla, tak me utrzky tech nasich debat docela pobavily. :lol: Hlavne pritel se u toho lamal smichy.
Snazim se to brat jako recesi, ale i tak me to trosku nadzvedlo. Lidi plkaji o vsem moznym, a tak nejak by me nenapadlo si delat prcu z toho, co zajima ostatni.
Cetli jste to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
15.10.10 08:28

Taky se mi to dostalo do ruky.Říkala jsem si proč zrovna my, ale bylo to docela trefný a fakt jsem se nasmála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
15.10.10 08:32

Jé, to budu muset tedy přečíst - nejupřímnějc se vždycky nasměju sobě … jsem zvědavá. Nemaj to někde v pdf nebo tak? Co tam písaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
15.10.10 09:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.10.10 09:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
15.10.10 09:18

mě osobně se to dotklo a moc vtipné mi to nepřijde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
15.10.10 09:27

No holky upřímně :-D , ono to tak je. Ale věřte, že Ti co ten článek psali své děti doma nemají :nevim: . Nejspíš z nich číší zatrpklost a toto je nejjednodužší jak si z někoho dělat legraci. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
15.10.10 09:27

Tak oba články jsou fakt trefné…jsem se po ránu zasmála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
15.10.10 09:33

Mě teda ten článek čili extra vtipný nepříšel :nevim:, prostě jen citované diskuze. Ale asi to bude tím, že tady na to narážím denně :-).
Nakonec ty vysvětlivkdy dole, ty vtipné jsou. Tomu se zasměju vždy :palec:.
Ale neviděla bych to nijak tragicky ani urážlivě, autor tématu prostě hledal téma na vtipný článek. Kdybych psala do novin, byla bych ráda za každý trefný námět :-).
Jednou se strefují do mamin, podruhé do ajťáků, jindy do modelek apod. :nevim:.
Tak to berte s nadhledem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
15.10.10 09:35

Jo tydle trapný články nemám ráda .Jo může to někdy vypadat divně ,že člověk řeší bobky svého děcka(správné vypraznování je mimochodem opravdu hodně důležité)místo světového míru a finanční krize .Ale skutečně mi záleží víc na bobkách mého děcka než na finanční krizi tak co .Aspon řešíme něco co ještě vyřešit můžem .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
15.10.10 09:36
iiiv píše:
a co teprve tohle http://ona.idnes.cz/…vt-/deti.asp?…

Na tento článek snad ani nemám co říct. :-(
Autorka tu píše, že je těhotná, ale ta radost z těhotenství z ní tedy nečiší a bere to jako bokovou záležitost. :oops: Radši budu trapná šťastná těhulka užívající si těhotenství než chladná kritička s náhodným děťátkem v bříšku. :twisted:
Co vy na to? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
pavlak5 píše:
Jo tydle trapný články nemám ráda .Jo může to někdy vypadat divně ,že člověk řeší bobky svého děcka(správné vypraznování je mimochodem opravdu hodně důležité)místo světového míru a finanční krize .Ale skutečně mi záleží víc na bobkách mého děcka než na finanční krizi tak co .Aspon řešíme něco co ještě vyřešit můžem .
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740

podepisuju se pod Ischtar… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
15.10.10 09:37
Bayuska píše:
Mě teda ten článek čili extra vtipný nepříšel :nevim:, prostě jen citované diskuze. Ale asi to bude tím, že tady na to narážím denně :-).
Nakonec ty vysvětlivkdy dole, ty vtipné jsou. Tomu se zasměju vždy :palec:.
Ale neviděla bych to nijak tragicky ani urážlivě, autor tématu prostě hledal téma na vtipný článek. Kdybych psala do novin, byla bych ráda za každý trefný námět :-).
Jednou se strefují do mamin, podruhé do ajťáků, jindy do modelek apod. :nevim:.
Tak to berte s nadhledem :lol:

no ale představ si ,že je někdo bývalá modelka toho času IT na mateřské dovolené a ještě blondýna -to už musí nasrat .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.10.10 10:02

Mě to přijde vtipný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie