Cestování v mhd

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
žirafííí
17.10.10 18:59

Cestování v mhd

Dnes se mi stalo : nastupuji do tramvaje a je plná jen jedno místo prázdné a tak si řikám už jsem se dnes hodně nastála,na močák mi minčo tlačí a záda ani nemluvim a tak si po tom strašnym nákupu sednu,ale v tu ránu mě odstrčí nějaká ukrajinka s kytkou a sedne si,dívá se na mě a směje se mi.Po chvíly nastoupí starší pán a ona klepe na něj at si jde sednout,si stoupne a v tu chvíly se ozve jeden chlap pani potte si sednout stou kytkou :pocitac: .řikám si že budu muset nosit kytku aby mě s pupkem pustil někdo sednout.
a nejvtipnější je že mladý dělaj že nevidí a pak starší pán či paní vás chce pustit sednou to odmítnu ptže mi to přijde blbý .
Jaký máte vy zkušenosti s mhd? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
17.10.10 19:06

V poslední době byly diskuze na toto téma :mrgreen:
https://www.emimino.cz/…carky-42059/
 https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.10.10 19:13

Žirafí: dnešní civilizace žije stylem „kdo z koho“. Myslel jsem, že to víš…

Jinak, asi tuším, proč se ta Ukrajinka smála. Na Ukrajině existuje přísloví: tažný kůň a těhotná ženská vydrží všecko. Vydrží, protože musí…

Co naděláme, život je boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
17.10.10 19:18

Mhd nejezdím, ale tohle by mě teda naštvalo :cert:
Zeptala bych se ukrajinky, co jí přijde tak vtipného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
17.10.10 19:22
jenny.fields píše:
V poslední době byly diskuze na toto téma :mrgreen:
https://www.emimino.cz/…carky-42059/
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

super pěkně jsem si početla :palec:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
17.10.10 19:24
Daniella82 píše:
Mhd nejezdím, ale tohle by mě teda naštvalo :cert:
Zeptala bych se ukrajinky, co jí přijde tak vtipného.

to teda ale jak když by nerozuměla ? :lol: asi to že mě odstrčila a tim si vybojovala místo.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
18305
17.10.10 19:29

Ukrajina je jiný svět… A česky mimochodem rozumějí všichni dobře. I když třeba česky nemluví.

Taky trnu hrůzou, že se po Novém roce bude na moje místo tlačit nějaký nezaměstnaný inženýr z Ukrajiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.10.10 19:30

A ty neumíš někomu říct, aby tě pustil sednout? Já teda nikdy nečekala a zkrátka jsem si vybrala někoho mladého, nejlíp chlapa a slušně požádala o uvolnění místa pro těhotnou. Nikdy mě nikdo neodmítnul. A to se dopravuji téměř výhradně mhd.

Paní s kytkou no comment, zkrátka blbka no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
17.10.10 19:31
Jura007 píše:
Ukrajina je jiný svět… A česky mimochodem rozumějí všichni dobře. I když třeba česky nemluví.Taky trnu hrůzou, že se po Novém roce bude na moje místo tlačit nějaký nezaměstnaný inženýr z Ukrajiny.

no to teda .. už jsou uplně všude a hlavně že je strašná nezaměstnanost , pak jdete nakoupit a neni skoro možnost najít česky mluvící prodavačku ..

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
17.10.10 19:35
Gladys píše:
A ty neumíš někomu říct, aby tě pustil sednout? Já teda nikdy nečekala a zkrátka jsem si vybrala někoho mladého, nejlíp chlapa a slušně požádala o uvolnění místa pro těhotnou. Nikdy mě nikdo neodmítnul. A to se dopravuji téměř výhradně mhd.Paní s kytkou no comment, zkrátka blbka no.

nejsem ten typ člověka co by si řekl , hlavně když vidim ty nepříjemný huby :oops: .. i když jsem myslela že pozvracim spolucestujíci, že se složim jen jsem trpěla a odpočítávala zastávky.jak si řiká lína huba holí neštěstí..

• Citovat
  • Upravit
18305
17.10.10 19:37

Hlavně se snažme nedopadnout jako Michael Douglas ve filmu „Volný pád“. Zachovat klid, jinak nám může taky tento… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
17.10.10 19:40

neviděla jsem :-)

• Citovat
  • Upravit
5548
17.10.10 19:42

Nevim asi bych dala ukrajince pěstí :pocitac: .Ale mě se zase často sstává že mě raději lidi obcházejí než aby mi pomohli z kočárem :pocitac: :pocitac: :pocitac: .
Když jsem byla poprve těhotná(ale už v 9měsíci) a břicho takové že jsem neoblékla ani trika xxl tak jsem nějaké ženské která po mě pokukovala ale nezvedla se ukázala těhu průkazku a to co udělala ona?Začala mi ukazovat lístek..Takže asi fakt byla slepá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.10.10 19:49

Maminko, beztak taky byla z Východu… Viz to přísloví, co jsem citoval. Tady mají ve společnosti lepší postavení ženy, od Košic na východ je to naopak…
Mimochodem značná část Rusů a Ukrajinců odmítá se naučit číst i české nápisy na obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
17.10.10 19:54
maminka189 píše:
Nevim asi bych dala ukrajince pěstí :pocitac: .Ale mě se zase často sstává že mě raději lidi obcházejí než aby mi pomohli z kočárem :pocitac: :pocitac: :pocitac: .
Když jsem byla poprve těhotná(ale už v 9měsíci) a břicho takové že jsem neoblékla ani trika xxl tak jsem nějaké ženské která po mě pokukovala ale nezvedla se ukázala těhu průkazku a to co udělala ona?Začala mi ukazovat lístek..Takže asi fakt byla slepá :think:

stím počítám že budu tahat kočárek bez jakékoli pomoci.nepochopim přitom jde jen o pár vteřin ..
ukázala lístek? ta nebyla jen slepá ale i blbá :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí