Cestovka a vrácení peněz

Anonymní
25.3.20 19:59

Cestovka a vrácení peněz

Dobrý večer, předem se omlouvám nevím jestli jsem toto téma založil do správnýho tématu ale potřebuju se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti se stornováním zájezdu u cestovky. Jak dlouho jste čekali ode dne zrušení na peníze jestli týden, 14 dní nebo měsíc.
Zrušil jsem zájezd a budou mi vráceny peníze v plné výši. Nijak nepospíchám jen mne to zajímá, předem děkuji za odpověď. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alena1995
25.3.20 20:00

Máš to ve smlouvě a nebo se obrat na cestovku. Každá to má jinak. V zásadě však do měsíce.

• Citovat
  • Upravit
3862
25.3.20 20:03

Bluestyle. Rusila jsem cca pred 14 dny a do 5 dnu jsem mela penize na ucte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.3.20 20:07

No ja teprve cekam, aby mi vubec napsali, ze storno akceptuji, odmitam platit dalsi zalohu.
Odpovedeli mi pouze, ze mam cekat. At si tu prvni zalohu nechaji. Cert ji vem. Ale chci pisemne potvrzeni, ze akceptuji storno. Odmitam poslat dalsi zalohu. Proto potrebuji potvrzeni storno, aby nas nikdo nepopotahoval, ze dalsi prachy neposlu.
Jako strasna komunikace s nimi. Resim to tyden.
A furt se ma cekat. Uz toho mam taky dost.
Cestovka Ludor ceka na podklady od Invie a nevim, kde ma problem Invia, ze furt ceka. Protoze Invii jsem kontaktovala driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
25.3.20 20:23

Cestovky mají problémy. Máme zaplacené dva zájezdy, cestovka mění termíny, my to akceptujeme a doufáme, že jednou vycestujeme. Ale psali, že některé letecké společnosti neruší lety a lítají prázdná letadla, aby nemuseli vracet za letenky, že jsou hotely v cizině, které při zrušení ubytování nezaplatí ani ň… V cestovkách personál nepracuje kvůli očr, karanténám i proto, že mnozí zákazníci po nich ječí.

Jinak jsem rušila v září kvůli nemoci týden před odletem, pojišťovna nám vrátila 80% a vrátila to ani ne do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.3.20 20:29

No ja jim vylozene psala, ze chci storno. Ze o jine reseni nestojim. Ze proste letos uz o dovolenou nestojime. Zadne poukazy na neurcito nechci.
A stale cekam. Mi ani nejde o prachy zpet, predevsim odmitam poslat dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
25.3.20 20:35

@Kelsey Chápu, jen se asi obrň trpělivostí. Ty cestovky mnohdy nemají lidi a také asi neví kudy kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.20 20:46

Asi tak. To, co běžně děláme v 6 lidech, dělá teď jeden člověk a ten ještě do toho hlídá děti, protože jsem musela nastoupit aspoň na brigádu, abychom měli za co jíst. Bohužel, spousta lidí není ochotná pochopit, že nejsou jediní, že i těch zájezdů, na které se přímo vztahuje zákaz, bylo poměrně dost a není to vyřešené za pět minut. Jede se prostě postupně, seč síly, energie a čas dovoluji.

• Citovat
  • Upravit
Hegy
25.3.20 20:48
@Kelsey píše:
No ja jim vylozene psala, ze chci storno. Ze o jine reseni nestojim. Ze proste letos uz o dovolenou nestojime. Zadne poukazy na neurcito nechci.
A stale cekam. Mi ani nejde o prachy zpet, predevsim odmitam poslat dalsi.

Mam to stejne…vydrž…ozvou se…adi toho maji dost…nam vraci zalohu ponizenou o 1500 na osobu ( storno poplatek)…Exim tour…

• Citovat
  • Upravit
692
5.4.20 14:33

Trvalo to myslim 10dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat