Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojda, máte některá zkušenosti s touto cestovkou? Chtěli bychom s nimi letět na dovču. Zatím vybíráme kam s 2letým capartem by to bylo nejlepší?! Díky
Ahoj,
tak zrovna dnes odpoledne jsme u nich koupili zajezed do hotelu Pavlina, kamarad byl s touto cestovkou uz osmkrat u more, jen jinde nez letime my a byl moc spokojeny.
ahoj, taky jsme koupili u Alexu zájezd, na Krétu.. u nás v deníčku máme Hajdulku, která před MD u Alexu pracuje, takže jsem si nechala poradit:) třeba se ozve.
iv-ka z Jarňulek 2005
Byli jsme s nimi loni na Lefkadě a naprostá spokojenost, určitě doporučuju.
S Alexem jsem byla už asi 10× a můžu jen doporučit!
Nejdřív s kámoškou, pak už s manželem a teď jezdíme i s prckem.
My letíme až v září a nemůžu se už dočkat! Kréta, Agia Marina, apartmány Litinakis - super místo pro děti.
Myslím, že ještě stále mají akci „dítě zdarma“ (platí pouze let.taxy a benzín a to ještě jen polovinu)
Lucka
Ahoj, jen si dejte pozor, může se stát, a nám se to bohužel stalo, že to neob:,–(í a pak vám dají vědět až v nejpozdější zákonné lhůtě, to je 20 dní předem. Takhle jsme se těšili půl roku (využili jsme 1.moment) a pak nám necelé tři týdny před odletem řekli, že se to neletí. Bylo to právě v Alexu a kristynob, byl to hotel Pavlina - vypadá fakt krásně a já se tam tak těšila. Nabídli nám výměnou něco na zakynthu, asi to odpovídalo vybavením, ale jinak úplně něco jiného. Takže i to se bohužel může stát (a že jim na půl roku půjčujete bezúročně docela velkou částku peněz, to je jaksi jedno, že, jo a to si nechali 14 dní předtím, než nám oznámil, že se to neletí, vyplatit doplatek!).
To ma ale vetsina cestovek, pokud se to nenaplni kapacita, tak se neleti, nevyplatilo by se jim, doufam, ze poletime, ze bude naplnena kapacita.
My s nimi byli před pár lety na Zakynthosu v hotelu Anastazia (nebo nějak podobně), my tedy ještě bez dětí, ale zrovna tam s námi lidi s dětmi byli. Cestovka splnila vše, co deklarovala v katalogu, myslím, že všichni byli spokojení. Zrovna uvažuju s nimi zas vyrazit, tentokrát už s dítkem:-)