Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem. Chystáme se s přítelem do Paříže, ale jen na 3 dny. Ani jeden jsme tam nebyli. Moc prosím o rady, poraďte mi nějaký dobrý hotel, samozřejmě někde v centru, co nejblíž letiště. Na ceně ani tolik nezáleží, přítel to dostal jako dárek. Prosím doporučte mi hotel, v hezké části Paříže, aby to bylo z něj kousek po památkách, prostě abychom toho stihlo co nejvíce projít za tak krátkou dobu. Předem moc moc děkuji.
Ahoj Bonanzo,
byli jsme tam před měsícem. Bydleli jsme v malinkém hotýlku na Voltairově nábřeží, malinkaté pidipokojíčky, ale přímo na nábřeží Seiny a výhled na Louvre - no bylo to dokonalé, a kupodivu ne ani tak strašně drahé. Teda stálo to dost, za dvojlůžkový pokoj na dvě noci skoro sedm tisíc, ale na tu romantiku to nebylo zas tolik
! Koukni na www.quaivoltaire.fr , a uvidíš sama.
No a musím Tě poslat do Angeliny
, to byl prosím kromě tří dnů o samotě s manželem
můj vrcholný zážitek z Paříže
(což o mě dost vypovídá
). Na Rue Rivoli číslo 226 - když vyjdete z tohoto hotýlku, přejdete most, projdete Louvrem a dáte se doleva, tak po pravé straně zhruba v úrovni Lucemburské zahrady narazíte na kavárnu Angelina, tady si prostě musíte dát croissant a horkou čokoládu, je jí konvička a je to prostě nepřekonatelnéééééééé!!! ![]()
Tak ať se Vám to vydaří, kdyžtak klidně ještě napiš, ráda poradím.
Ahoj,
tak my jsme se vrátili před 3 týdny - bydleli jsme v hotelu Jardins d´eiffel, ani ne 10 minut pěšky od ajfelky. A snídaně se podávaly s výhledem přímo na ni, krása. Pokoje v pohodě, s vanou, ale teda dražší - 160 euro/noc a pokoj.
Ale stálo to za to.
Užijte si to, já se teď asi dlouho nikam nepodívám, tak trochu závidím ![]()
Ahoj vsem, resime s rodinou, ze bychom si chteli udelat vylet do Parize a pronajmout si nejaky apartman, mam spoustu dotazu a kdyby se nasel dokonce nekdo, kdo tam zije nebo zil, tak by to bylo super. Chceme jet vlastnim autem a koukala jsem, ze nikde nejsou u tech ubytovani zadne garaze, parkuje se na ulici. Chtela bych se zeptat, jak moc hrozi, ze vam auto nekdo v noci rozmlati nebo vykrade? Navic to bude s anglickou znackou, tak mam obavy, aby neprovokovalo. Je potreba se specialne nekterym ctvrtim vyhnout a jsou naopak nektere zcela bezpecne? Ted mi vrta hlavou zrovna tohle, protoze loni nam v Nemecku na hotelovem parkovisti, vykradli auto a rozmlatili okynko a nebylo to nic prijemneho.
Diky moc