Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@loka píše:
a jakou má nosnost kg prsím? To tam nepíšou
Píší tam jen stáří-závěsné lůžko cca 6měsíců (já ho sundala až teď, mimi má 8kilo) a jinak do 36měsíců. Sestřenky raubíř má 17kg a stále fungují ![]()
To nevím do kolika kil to je. Závěsný lůžko jsem vyndala v 7 měsících, kdy tam začal stát. Teď má přes 11 kg a zatím v pohodě. Pořád vypadá jako nová a to jí dává pořádně zabrat.
já budu asi kupovat tuto…
příjde mi našlapaná, má všelijaké blbosti a hlavně s ní jde udělat kolibka ![]()
Ahoj, právě se chystám koupit nějakou cestovní postýlku. Líbí se mi i od zn. Caretero. Ale nevím jestli je postýlka kvalitní, stabilní atd… Jinak Hauck je pěkná, ale nemá kolečka.. Jakou byste doporučili? díky ![]()
Ahoj já jsem se rozhodla pro tuhle Zopa Travel nebo mě láká ten Patron SKIPPY. ![]()
Ahoj holky, bavily jsme se tady o nosnosti těch postýlek, sháním s větší nosností než 15kg aanív jednom eshopu mi psala, že všechny mají nosnost jen 15 což mě nemile překvapilo teda ![]()
Máte někdo např na krabici uvedenou nosnost vyšší?
Máme Zopa Travel nebo caravan Plus a na shopu ( odkaz zde ) je psáno nosnost 25kg.. Taky doufám, že je to pravda.
Jáchci právě zopatravel taky apanípsalaže tahle je velmi kvalitní a že byvěřila že unese víc ale tak celkem mě to zmátlo no…
Ahoj mi pořídili cestovní postýlku Zopa Caravan, je do 25kg, máme černou sítovinu, je přes ní líp vidět, má rozepínací bočnici, na druhé straně obrovská kapsa, třeba na hračky…a matraci má sice dobrou, ale na delší spaní na víc dní jsme koupili klasickou kokosovou a je to bez problému, malá v ní spí do dneška a to jí budou tři roky.
@Jančakecalka píše:
Ahoj mi pořídili cestovní postýlku Zopa Caravan, je do 25kg, máme černou sítovinu, je přes ní líp vidět, má rozepínací bočnici, na druhé straně obrovská kapsa, třeba na hračky…a matraci má sice dobrou, ale na delší spaní na víc dní jsme koupili klasickou kokosovou a je to bez problému, malá v ní spí do dneška a to jí budou tři roky.
Díky
já objednala zopa travel tak už se moc těším až přijde
koupila jsem k tomu teda taky jinou matraci, ale jen klasický molitan
Holky potřebovala bych radu. Plánujeme koupit cestovní postýlku ale vůbec nevím, jakou vybrat, je toho tolik. Můžete mi doporučit nějakou kvalitní? Dcera má 15 měsíců, cca 10kg a je to hroznej divoch, tak ať postýlka něco vydrží
Ještě mě zajímá, na co si dát při výběru pozor apod. a byla bych ráda, kdyby se jednoduše skládala. Měli jsme teď totiž půjčenou postýlku od známých a trvalo nám hodinu, než jsme přišli na to, jak ji dát dohromady a pak i rozložit.
Mám možnost koupit postýlky Valco nebo Chicco za velkoobchodní cenu ale nevím, zda jsou kvalitní?
@Verca1989 myslím, že jsou všechny postýlky stejný, akorát se liší ve vzhledu. Máme dvě cestovní, každá jiná značka a skládají se stejně
@Verca1989 Skládat se budou asi všechny stejně, v rodině máme tři, každou jinou a skládání je stejné, další minimálně dvě nebo tři jsem viděla a opět stejné.
Při výběru asi jen koukat na nosnost. A koupit si matraci zvlášť.
Synovci jsme kupovali Chicco, pěkně drahá sranda a sobě pak mnohem levnější 4baby - porovnání, je to to samý v jiných barvách ![]()
Ahoj obnuvuju diskuzi protoze bych mela na maminky otazku. Mate zkusenosti s cestovnima postylkama chicco? od znamejch se nam doma sesli rovnou dve tak je chceme dat kazdou k jednej babicce a malej by v nich spal u nich, jenom by mi zajimalo jestli mate nekdo zkusenost jak se deti v takovejch postylkach chovaji, jestli je treba vhodny aby tam spal treba vic dni za sebou, nebo co se tyce bezpecnosti jestli se treba postylka nemuze nejak prevrhnout. Dekuju za jakekoliv zkusenosti ![]()