Cestovní postýlka - houpací

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
916
16.8.12 11:51

Cestovní postýlka - houpací

Ahoj, potřebuji koupit cestovní postýlku na spaní u babičky. Chtěla bych houpací - jaké máte zkušenosti a jak moc jste houpací funkci využili? Uvítám i doporučení na konkrétní postýlku. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
16.8.12 11:58

Nemame houpaci postylku, ale obyc se zvysenym rostem pro miminko, ten tam nesedi napevno a pohupovat s nim jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
16.8.12 12:09

@PetulinaP Jojo, tu máme taky, sice už jsme to zvýšení dali pryč, ale jak byla malá ještě miminko, tak se nám to moc hodilo

• Citovat
  • Upravit
150
16.8.12 12:17

My pořizovali postýlku až když byl malé rok. Takže jsme houpací funkci nevyužili, ale v případě druhého mimi už bude nachystaná. Na výběr je tady (máme tu houpací SPRING):
 http://www.kraspol.com/postylky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
16.8.12 12:33

Já jsem houpací koupila, zdálo se mi to jako geniální nápad, do doby, než jsem to zkusila. V kombinaci se zvýšeným roštem je houpání moc velké, děti(dvojčata) se mě kulily na sebe, takže jsem to ihned z postýlky sundali a už nikdy nepoužili. Houpali jsme normálně tím vyvýšeným roštem a spaly krásně. Takže za mě už fakt nekupovat, je to zbytečné. Máme tam teda ještě ty vibrace ale vibrovalo to dost málo, takže ani to jsme nepoužívali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
16.8.12 12:40

@PetulinaP - děkuji, tak to mě nenapadlo :think:

@eliku - děkuji za odkaz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
16.8.12 12:48

My máme tuhle, když byl syn úplně malinkej tak tam ležel http://kojenecke-obleceni.eu/…ni-postylky/?… teď už si hraje na dece, houpe jak to zvýšené patro tak pak celá postýlka když se vyklopí nebo jak to napsat ty houpací lišty. a dokupovali jsme k tomu lepší matraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
16.8.12 12:53

@peťulís Přesně tuhle máme taky, jen v jiné barvě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
17.8.12 21:43

Děkuji za příspěvky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
10.3.16 14:51

Oživuji s dotazem
Chci koupit synovi cestovní postylku/kolibku, kterou budeme využívat na i spani pres den. Doted jsme meli kolibku stokke bounce'n'sleep, uz je mu ale mala.
Dost si zvyknul na houpani, tak bych rada koupila kolibku/postýlku, která pujde houpat. Diky predem za vaše tipy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
10.3.16 15:05

Ahoj, my mame cestovní postylku caretero grande, má na obou koncích přidělávací kovové nástavce, které když se přidělají, tak se s postýlkou dá houpat. Syn si taky zvykl na houpání, tak jsme koupili tuto postýlku a úplná spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí