Cestovní postýlka Jane Duo Level

1663
1.7.14 11:11

Cestovni postylka Jane Duo Level

Ahoj, nemate nekdo zkusenost s touto cestovni postylkou? Pripadne navrh na jinou se zavesnym luzkem a dobre slozitelnou? Mame dvoumesicni mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
98
2.7.14 12:34

Postýlku Jane mám, sice starší model, ale podle mě odpovídá tomu současnému. Jsem spokojená, používáme nejen na cesty, ale i jako normální postýlku (koupili jsme kvalitní matraci).Dvě polohy matrace jsou fajn, Jane to má řešeno trochu jinak, než ostatní cestovní postýlky (pokud se tedy nic nezměnilo), nejedná se o klasické závěsné lůžko, které se připíná u jiných postýlek pacičkama na horní okraj postýlky, ale možnost nacvaknout dno na úroveň, kde začíná ta spodní síťovaná část. Je to vlastně jen kus látky ze silonu, který se chytne po delších stranách na suché zipy a na kratších stranách jsou přezky na přichycení, na to se položí ta skládací matrace, která je stejná jako u ostatních cestovních postýlek, takže docela nic moc, tenká a tvrdá.
Jediné, co mi u postýlky chybí je možnost, aby dítě vylezlo samo, tzn. otvor na zip, což při cestování je jedno, ale když používám postýlku na častější spaní a dítko je starší a těžší, tak by se to hodilo.
Hrazdička- mimino nezajímala, hračky jsou malé, lze pověsit vlastní.
Takže celkově s postýlkou spokojenost, ale obecně mi Jane postýlky přijdou docela drahé, já ji koupila z druhé ruky za cca polovinu ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí