Usínáček Simba - medvídek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
30.6.14 21:20

Usínáček Simba - medvídek

Ahoj holky,
prosím Vás, nemáte někdo nepotřebného usínáčka/spinkánka zn. Simba - je to medvídek. Dcerka si ho moc oblíbila a jiného nechce. Bez něj neusne. Nemůžu ho nikde sehnat, už ho asi nevyrábí, tak budu ráda, kdyby ho některá z Vás měla k prodeji :) Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5271
30.6.14 21:36

@hanulinkaC dcerka má stejnou hračku taky, je ale celá hnědá jak ta hlava a štěrchá, je to asi i jako maňas, ale heboučký. Nepoužívá ho. Zítra můžu vyfotit, kdybys chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
30.6.14 21:50

Vím, že tahle série usínáčků byl právě medvídek, pejsek do růžova a do modra snad kravička, tuším. Nejsou nikde k sehnání, popřípadě bych brala toho pejska do růžova, aby to bylo aspoň trošku podobné tomu méďovi. Hnědá barva by neprošla, ale jsi hodná, díky :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
30.6.14 21:53

Podobný (nebo stejný?) jsem zrovna viděla na sbazaru, http://www.sbazar.cz/…mkrasny-stav

EDIT: aha, tak to je zrovna ten pejsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
30.6.14 22:12

Marg Už jsem té paní psala cca před týdnem a ještě se mi neozvala, tak nevím jestli už není prodaný, ale je právě dost podobný tomu našemu :) Jinak díky :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
30.6.14 22:32

@hanulinkaC to je škoda, třeba je jen na dovolené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.7.14 13:15

V to doufám, že je jen na dovče :) Snad se mi brzo ozve, hlavně ať není prodanej :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí