cesty vhodné pro cyklovozík
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
cesty vhodné pro cyklovozík
Ahoj, koupili jsme vozík za kolo a teď hledáme, kam s ním vyrazit na dovolenou, aby tam byly šikovné cesty a prcka to moc nevydrncalo… O víkendech plánujeme jezdit v okolí nebo na chalupě, ale chtěli bychom doporučit nějaké místo, kde je kam jezdit celý týden, pro nás možnost něco vidět, zastavit na oběd v hospůdce, a pro Ondráška možnost se ve vozíku prospat a nevydrkat si všechny zuobky, které ještě nemá
. Uvažujeme o Třeboňsku, Šumavě, České Kanadě, … poraďte prosím konkrétní místa, i kdekoliv jinde, třeba i s konkrétním ubytováním, pokud máte něco vyzkoušené. Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Katko,
my jsme byli loni i předloni zde www.holenskydvur.cz
Bohužel na letošek se změnili majitelé a hrozně zdražili, takže co se týče ubytování, asi to nebude nejlepší tip. Ovšem co se týče okolí, je to jednoznačně jedno z nejlepších míst na cyklovýlety.
Já jsem kousek od Kardašovy Řečice jezdila na tábor a všude kolem jsou krásné rovinky, kvalitní asfaltovky a HLAVNĚ hodně z těch cest je uzavřeno pro auta (vjezd povolen jen místním), takže jsou cesty i bezpečné a klidné.
Za sebe tedy určitě doporučuji trojúhelník Veselí nad Lužnicí - Kardaška - Třeboň, prostě kolem Nežárky a spol. ![]()
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, díky moc za tip
. To ubytování je opravdu dost drahé, ale už koukám na mapičky a informace o okolí a vypadá to mooooc dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, projet se dá skoro všude
.
Každoročně jezdíme do Novohradských hor. Pak k rodičům na Šumavu. Třeboňsko je taky dobrá volba. Kluci drncání milují, ale je pravda, že začali jezdit ve vozíku až kolem roku věku. Pavlína
- Citovat
- Upravit
Loni jsem z vozíkem najezdili přes 100 km. Výborná je Šumava (tip na ubytování: www.hotelzdikov.cz, www.elsyndvur.cz ) , Třeboňsko a Lednicko-valtický areál (www.relaxhotelstork.cz). V zahraničí doporučuji Lužická jezera (3 hodiny autem z Prahy) - ideální cyklostezky okolo jezer a žádná auta. www.lausitz.de, www.bauernhof-graf.de
- Citovat
- Upravit