Cetelem - půjčka psaná na mě

Anonymní
1.9.13 12:31

cetelem poradte prosim

Zdravim vsechny chtela jsem se zeptat zadala jsem u cetelemu o pujcku pani mi nabidla ze maji zrovna akci sto tisic s mesicni splatkou neco kolem 1900 plus s pojistenim kolem 2200 mesicne. jde o to ze jsem na rodicaku takze jsem uvedla spoluzadatele pritele ktery pracuje a bylo to schvaleno mam jim poslat potrebne doklady okopirovane postou a taky jejich smlouvu atd. jenze pritel si neni jisty jestli je v registru tak se chci zeptat jestli by to vadilo kdyz pujcka bude psana na me at to nevyrizuju zbytecne.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1522
1.9.13 12:45

O pujcku musi zadat pritel, jelikoz na rodicaku o pujcku zadat nemuzete, budete pouze jako spoluzadatelka. pujcka byla urcite zatim jen predschvalena, az doklady a smlouvy odeslete nazpet, teprve pak pujde uver na finalni schvaleni. nahled do registru budou urcite delat i partnerovi, jelikoz bude na smlouve podepsan, ale aspon za zkousku bych to i tak poslala. nekdy ten zaznam nemusi byt tak zly, aby vadil ke schvaleni uveru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.13 12:50

Dekuji zkusime to :) protoze do proficreditu a podobne jit nechci.no zadala jsem ja a pritele dali jako spolu zadatele.nebo nebude lepsi kdyz zajdem osobne na pobocku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.13 13:00

A kolik nutne potrebujes pujcit? my si ted brali provident. bohuzel nastaly necekane vydaje, na ktere nam z uspor nezbyly penize, protoze jsem jeste prisla o praci. potrebovali jsme 10000 kc a chteli jsme bezhotovostni. prisla k nam pani a cekala az se to schvali. zamitli nam ji i pani rikala, ze nam ji nejspis nedaji, kdyz jsme u nich pujcku jeste nemeli. tak jsme rekli, ze hotovostni nechcem, protoze tam preplatis majlant. do 2 dnu nam volali z providentu, ze nam daji tu bezhotovostni. z 10000kc zaplatime 12000kc a pokud to zaplatis jeste v predstihu tak zaplatis jeste min. coz mi mame v planu zaplatit to nejpozdeji do prosince. splatka je snad 1000 kc/mesic

• Citovat
  • Upravit
1522
1.9.13 13:00

A smlouvu uz mate doma? protoze se mi nezda, ze vy byste byla jako zadatelka a partner spoluzadatel, kdyz vy jste na materske. pokud ji mate doma, tak se na ni podivejte, kdo je psany prvni na smlouve a kdo druhy. delala jsem v cetelemu jeste v unoru a to v tu dobu neslo, aby zadatelem uveru byla osoba na materske. pokud jste psana jako prvni, radsi bych si zavolala te pani, co to s vama sjednavala a znovu se zeptala, jestli na materske muzete byt jako zadatelka.aby vam pak nemuseli znovu posilat opravovane smlouvy a zbytecne se to neprodlouzilo to vyrizeni. urcite muzete zajit na pobocku, tam si navic vse okopiruji z dokladu a vyrizeni pak bude rychlejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.13 13:13

No poslali mi odkaz kde to muzu vytisknout tu smlouvu a poslat jim to at je to rychlejsi domu zatim nic neprislo.spis ale zajdu na pobock.u.my to uz pred rokem zkouseli u ceske sporitelny tam to zamitli jelikoz mel nedoplatek u ge money bank. tak jestli to nebude vadit. jelikoz jak byl jeste ve skole tak se dalo zridit si ucet a sjet do minusu 10 000 samozdrejme jako pubertak nepremyslel z ceho to zaplati. penizky potrebujem aby jse ten dluh uhradili splatili pujcku u providentu kde mam silene uroky jelikoz jsem brala hotovostne a potrebuji na bydleni budem se stehovat musime takze na kauci atd. a abych to mela vse zaplacene a platila jen jedno

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel