Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Kámoška dělala v GE na postu schvalování úvěrů. Paní na přepážce dala do počítače veškeré údaje a ona to potom podle tabulek buď schválila, nebo zamítla. V každém případě se to dozvíte do pár minut. No a to, že jste jejich klienty, to by mohlo taky pomoct ![]()
Právě, proto chceme jít do GE. Jestli neschválí, tak nevím, do nějakých nebankovních se mi nechce ![]()
No do nebankovního to je už jako pozvánka do pekla
Ale chápu, že když je situace tíživá, člověka asi udělá cokoli.
@baracudas píše:
No do nebankovního to je už jako pozvánka do peklaAle chápu, že když je situace tíživá, člověka asi udělá cokoli.
Do toho bych asi nešla. Ale mám právě právě nějaké resty ještě ze dřív a chci se toho co nejrychleji zbavit, vše poplatit a v klidu si platit jednu půjčku bance normálně z účtu. Mám z toho akorát nervy a včera jsem nemohla absolutně usnout, čuměla jsem dvě hodiny ![]()
Nechci strašit, ale RP u GE není brán jako příjem. Jednou mi volali a nabízeli půjčku, já jim řekla, že jsem na rodičáku a paní mi řekla, že to pro mě teda není, leda bych měla ještě jiný pravidlený, prokazatelný příjem (např. z brigády) v min. měsíční výši 5tis. Kč. Lidem v registru taky půjčku nedávají. Oni jsou sice rychlí, peníze od nich můžeš mít fakt rychle (půjčovala jsem si na auto a do hodinky jsem si prašule mohla vybrat), ale dávají si sakra pozor, komu dají.
@Honzuovka píše:
Nechci strašit, ale RP u GE není brán jako příjem. Jednou mi volali a nabízeli půjčku, já jim řekla, že jsem na rodičáku a paní mi řekla, že to pro mě teda není, leda bych měla ještě jiný pravidlený, prokazatelný příjem (např. z brigády) v min. měsíční výši 5tis. Kč. Lidem v registru taky půjčku nedávají. Oni jsou sice rychlí, peníze od nich můžeš mít fakt rychle (půjčovala jsem si na auto a do hodinky jsem si prašule mohla vybrat), ale dávají si sakra pozor, komu dají.
Právě proto jsem chtěla partnerovo příjem, nebo i on souhlasil, že si to vezme na sebe.Jak se dozvím jestli je v registru? Dá se to nějak zjistit na netu?
Tybláho, já fakt netuším co s tím ![]()
Ahoj, na tebe pujčka nepujde (rodičák ani DPP se nebere jakom příjem). Takže zkusit na přítele. Jestli mu chodí výplata na účet, nemusí nic dokládat, stačí vzít dva doklady totožnosti a do půl hodky máte vyřízeno. Přes registry vlak nejede, ale i tak bych to určitě zkusila, třeba tam záznam nebude.
Tak za zeptání nic nedáte. Zkusíte to a uvidíš. Třebas to vyjde ![]()
Jojo jedině na něj no ![]()
Pak pro mě bude poslední varianta sklopit uši a přilézt k mámě, ale ta mě zabije!!
Nejraději bych si to splácela fakt sama, než s výčitkami jim.. ![]()
Ráno tam hned sjedeme a uvidíme.
@Anonymní píše:
Jojo jedině na něj no
Pak pro mě bude poslední varianta sklopit uši a přilézt k mámě, ale ta mě zabije!!
Nejraději bych si to splácela fakt sama, než s výčitkami jim..
Ráno tam hned sjedeme a uvidíme.
Hele, ono je to někdy lepší ty uši sklopit. Taky jsem jednou musela. Ale chápu tě, taky si raději vše řeším sama.
@Honzuovka píše:
Hele, ono je to někdy lepší ty uši sklopit. Taky jsem jednou musela. Ale chápu tě, taky si raději vše řeším sama.
Vím, že by mi možná půjčili, ale to je fakt až poslední varianta. ![]()
@Anonymní píše:
Vím, že by mi možná půjčili, ale to je fakt až poslední varianta.
jj, to znám. Tak snad to vyjde.
@Honzuovka píše:
jj, to znám. Tak snad to vyjde.
No, moc děkuji. Ráno tam pojedeme a uvidíme.
Ahoj, pokud ma manzel k uctu internetbanku, tak by mu tam mohla svitit nabidka infolimitu na uver. V tom pripade byste si mohli zazadat i on line a sance na schvaleni by byla pomerne velka. Evidence v registru je ovsem problem. Drzim palce
Vážný dotaz prosím. Rejpalky prosím, nechte si komentáře.
Prosím o zanechání anonymity.
Od rodiny si půjčit nemůžeme, upozorňuji předem.
Prosím vás o radu, oba s partnerem jsme u GE, déle než rok určitě.
Potřebuji půjčku 30.000,–, ale jsem ještě na RD a práci mám jen na DPP, tj. rodičák 7500,– a brigádu cca 3500,– měsíčně. Chlap má na účet u GE výplatu posílanou 14.000,– měsíčně, ale je v registru asi od T-Mobilu tušíme, nebo možná není, jistě to nevíme.
Potřebuji nejlépe hned zítra tu půjčku někde vyřídit, ráno chceme jet do GE se nějak poptat a vyzjistit, nevíte prosím jestli je možné abych já byla žadatel a chlap byl nějakým spolužadatelem, nebo tak nějak? Nebo jestli vadí, že má něco v registru možná.?
Pomozte prosím.