Půjčka GE - půjčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.8.13 20:22

Nedávno jsme si brali s manželem u GE 100.000,– jsem na RD rodičovský příspěvek nebo mateřská u GE neberou jako příjem, manžel má napsanou výplatu 7.800,– ptají se tě kolik máte čistý měsíční příjem i s tou mateřskou řekli jsme, že 40.000,– u GE vám jí se 14.000,– zřejmě shcválí, nám teda napiřili úrok jako něco ale peníze jsme potřebovali…je to velmi rychlé…

• Citovat
  • Upravit
6141
25.8.13 20:24
@Anonymní píše:
Vážný dotaz prosím. Rejpalky prosím, nechte si komentáře.
Prosím o zanechání anonymity.
Od rodiny si půjčit nemůžeme, upozorňuji předem.
Prosím vás o radu, oba s partnerem jsme u GE, déle než rok určitě.
Potřebuji půjčku 30.000,–, ale jsem ještě na RD a práci mám jen na DPP, tj. rodičák 7500,– a brigádu cca 3500,– měsíčně. Chlap má na účet u GE výplatu posílanou 14.000,– měsíčně, ale je v registru asi od T-Mobilu tušíme, nebo možná není, jistě to nevíme.

Potřebuji nejlépe hned zítra tu půjčku někde vyřídit, ráno chceme jet do GE se nějak poptat a vyzjistit, nevíte prosím jestli je možné abych já byla žadatel a chlap byl nějakým spolužadatelem, nebo tak nějak? Nebo jestli vadí, že má něco v registru možná.?
Pomozte prosím.

Ahojky, Tobě to nedají a partnerovi, pokud je v registru také ne. :| Zkuste na něj zažádat, třeba už záznam v registru mít nebude. :nevim: Hodně štěstí :mavam: Jinak by šla ještě varianta, že si půjčí někdo jiný pro vás a ty bys mohla na RD dělat spolužadatelku.Rozhodně bych nešla do nebankovní spol., to radši ta máma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.13 20:40

Do nebankovního nechceme no.. Zítra ráno tam hned sjedeme a uvidíme. Na účet mu tam chodí normálně výplata 14.000,– a nějaké drobné no. Konečně bych si vše poplatila a měla bych klídek! Nejím, špatně spím, jsem z toho na prášky akorát.. :(
Jako musí to klapnout…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.13 20:40
@Anonymní píše:
Nedávno jsme si brali s manželem u GE 100.000,– jsem na RD rodičovský příspěvek nebo mateřská u GE neberou jako příjem, manžel má napsanou výplatu 7.800,– ptají se tě kolik máte čistý měsíční příjem i s tou mateřskou řekli jsme, že 40.000,– u GE vám jí se 14.000,– zřejmě shcválí, nám teda napiřili úrok jako něco ale peníze jsme potřebovali…je to velmi rychlé…

To by bylo parádní :) Doufám v to! :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.13 20:44
@Anonymní píše:
Do nebankovního nechceme no.. Zítra ráno tam hned sjedeme a uvidíme. Na účet mu tam chodí normálně výplata 14.000,– a nějaké drobné no. Konečně bych si vše poplatila a měla bych klídek! Nejím, špatně spím, jsem z toho na prášky akorát.. :(
Jako musí to klapnout…

jo a to jsme u nich neměli žádnou platební historii, žádný účet nic…NIKDE jsem neměli z žádné banky historii

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.13 20:47
@Anonymní píše:
jo a to jsme u nich neměli žádnou platební historii, žádný účet nic…NIKDE jsem neměli z žádné banky historii

Tak my jsme u nich přes rok jak jsem psala a výplaty nám oběma chodí k nim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.13 20:47

A můžu ještě vědět, kolik splácíte měsíčně??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.13 20:50
@Anonymní píše:
A můžu ještě vědět, kolik splácíte měsíčně??

2.500,– na 7 let…přeplatíme na úrocích jednou tolik ale GE byla naše jediná možnost a když člověk potřebuje peníze tak holt musí zatnout zuby a smířit se s tím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.13 20:52
@Anonymní píše:
2.500,– na 7 let…přeplatíme na úrocích jednou tolik ale GE byla naše jediná možnost a když člověk potřebuje peníze tak holt musí zatnout zuby a smířit se s tím

Jj oki, děkuji za info. Uvidíme, co nám tam řeknou..jinak netuším..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.13 21:09
@Anonymní píše:
Vím, že by mi možná půjčili, ale to je fakt až poslední varianta. :)

A je to fakt taková tragédie? Platila bys bezúročně a menší dobu. Já nemám nikoho a jsem v tom, až po uši a ještě chvíli budu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.13 21:57
@Anonymní píše:
A je to fakt taková tragédie? Platila bys bezúročně a menší dobu. Já nemám nikoho a jsem v tom, až po uši a ještě chvíli budu.

Hele, poslouchala bych to při každým telefonu a každý návštěvě. Hodně bych se styděla. Uvidíme zítra, třeba nebude na výběr.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.13 13:16

Takže půjčka nám byla zamítnutá. Partner je stále v registru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.13 13:43

Ten registr je průser, hlavně to neřeš s horkou hlavou a neber si nebankovní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.13 18:00

Jenže jinde nám to nedají :(

• Citovat
  • Upravit