Půjčka GE - půjčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.12.13 10:50

Je možné dostat půjčku od GE, když mám dluh na SP a ZP?

Admini, prosím o zachování anonymity, děkuji :kytka:
Mamči, prosím vás, jsem OSVČ a mám dluh na SP a ZP, navíc ještě pár tisíc půjčku u providentu - nutně jsem potřebovala peníze k podnikání :zed: a má banka mi kvůli dluhu na SP a ZP nepůjčila. Jsem blbá, já vím :,(
Myslíte, že bych mohla dostat půjčku od GE na umoření dluhů? Zkoušela jsem na GE kalkulačku, vyšlo mi levněji vzít si úvěr u banky a všechno splatit, než konsolidace, ze které by asi ZP a SP umořit nešlo :think:.
Mám nějakou šanci? Příjem mám cca 35 tisíc čistého (je to dost, ale splácím nemalé peníze za majetkové vyrovnání - tam je půjčka přes rodinu, tudíž nikde evidovaná). Se splácením bych neměla problém, prostě bych to všechno chtěla spláchnout, a žít konečně v klidu s tím, že pár tisíc měsíčně bance by pro mě bylo nejlepší řešení a navíc bych mohla i předčasně splatit.

A prosím, nepište mi jak jsem blbá, a jak nemám chodit do půjček. Že jsem blbá vím sama, ale chci se z toho vysekat a žít s čistým štítem i svědomím.

• Citovat
  • Upravit
686
13.12.13 10:56
@Anonymní píše:
Mamči, prosím vás, jsem OSVČ a mám dluh na SP a ZP, navíc ještě pár tisíc půjčku u providentu - nutně jsem potřebovala peníze k podnikání :zed: a má banka mi kvůli dluhu na SP a ZP nepůjčila. Jsem blbá, já vím :,(
Myslíte, že bych mohla dostat půjčku od GE na umoření dluhů? Zkoušela jsem na GE kalkulačku, vyšlo mi levněji vzít si úvěr u banky a všechno splatit, než konsolidace, ze které by asi ZP a SP umořit nešlo :think:.
Mám nějakou šanci? Příjem mám cca 35 tisíc čistého (je to dost, ale splácím nemalé peníze za majetkové vyrovnání - tam je půjčka přes rodinu, tudíž nikde evidovaná). Se splácením bych neměla problém, prostě bych to všechno chtěla spláchnout, a žít konečně v klidu s tím, že pár tisíc měsíčně bance by pro mě bylo nejlepší řešení a navíc bych mohla i předčasně splatit.A prosím, nepište mi jak jsem blbá, a jak nemám chodit do půjček. Že jsem blbá vím sama, ale chci se z toho vysekat a žít s čistým štítem i svědomím.

To bude nejlepší se zeptat přímo v bance, tady ti to nikdo moc nezaručí :nevim: A já osobně by jsem půjčku půjčkou už nevytloukala..Ale to jsi slyšet nechtěla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
13.12.13 11:42

A co alespon kontokorent? bracha je v registru a ziskal kontokorent do minusu 35000kc. A vydelava kolem 17.000kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
13.12.13 11:45

Zkusila bych, ale v pokud jsi v nějakém registru solus nebo tak tak ty banky to mají propojené mezi sebou a zřejmě by ti to zamítli. My jsme taky v minulosti řešili půjčku půjčkou a bylo to pro nás lepší, mín jsme spláceli a taky kratší dobu. Někdy je to takhle lepší, zvlást když tvůj příjem je takhle vysoký, sice splácíš hodně ale ta refinance by ti si myslím pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
13.12.13 11:53

To je jasný, že ti refinancování pomůže, ale bohužel žádná banka ti nepůjčí pokud opravdu jsi v registru. Zeptat se tam můžeš, ale jestli to zjistila tvá banka, tak Ge to zjistí taky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
13.12.13 13:07
@Anonymní píše:
Mám nějakou šanci? Příjem mám cca 35 tisíc čistého (je to dost, ale splácím nemalé peníze za majetkové vyrovnání - tam je půjčka přes rodinu, tudíž nikde evidovaná). Se splácením bych neměla problém, prostě bych to všechno chtěla spláchnout, a žít konečně v klidu s tím, že pár tisíc měsíčně bance by pro mě bylo nejlepší řešení a navíc bych mohla i předčasně splatit.A prosím, nepište mi jak jsem blbá, a jak nemám chodit do půjček. Že jsem blbá vím sama, ale chci se z toho vysekat a žít s čistým štítem i svědomím.

No když jsem si brala hypotéku teď v září, tak si o nás zjistili naprosto všechno. I to že spoluručím bratrovi. Takže já myslím, že Vám ji nedají, ale jděte se tam zeptat, oni Vás neukousnou a přinejhorším vám řeknou „bohužel, s tím Vám nepomůžemě“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel