Cetelem - změna splátek?

10142
14.1.14 18:14

Cetelem změna splátek...???

Ahoj,
nemáte někdo zkušenost s Osobní půjčkou od Cetelemu co se týče změny výše splátek? Máme u nich půjčku, platíme ji již 5 let, 5 let ještě zbývá. Došlo u nás ke změně ve finančních příjmech a chci zkusit, jestli je nějaká možnost výši splátek změnit - snížit. A to celkem rapidně, o cca 40%. Nemáte s tím někdo zkušenost, zda-li je nějaká pravděpodobnost, že vyjdou vstříc? Ptám se dřív, než to vůbec budeme zkoušet. Samozřejmě jsem si vědoma prodloužení doby splácení a úroků…děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
14.1.14 18:18

Zavolej tam a uvidis. Za me- pochybuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306

Cetelem je v pohodě. Pokud splácíš dobře, tak určitě problém nebude a nějak se s něma domluvíš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230

Možná by snížení šlo ale o 40% nejspíš ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
14.1.14 18:23

Taky bych řekla, že s Cetelemem je rozumná domluva, ale 40% mi přijde moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
14.1.14 20:03

Jj, my s nimi taky bez problémů..ale máte pravdu, 40% je moc. necháme to tak, jak to je. nedá se nic dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
14.1.14 21:55

@Petttruše A tak zas zkusit to můžeš, ne, i kdyby to bylo o 25%, tak vám to aktuálně pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
14.1.14 22:04

@j.a.n.i1 já si jen říkala, kdyby mi malou nevzali do školky příští rok, že bych si RD protáhla. tím pádem by se mi RP snížil. tak mě napadlo toto. jen tak ze zvědavosti zavoláme, ale nebudeme to hrotit a necháme to tak jak to je. aspon se to zaplatí dřív.
budu hold spoléhat, že ji vemou a pak stejně do práce, takže to už je jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.10.15 08:45

Ahojte, nemáte prosím někdo čerstvé zkušenosti s Cetelemem? Chtěli bychom si půjčit 100.000 na výměnu oken. Když mám smlouvu na rok, musím čekat až skončí zkušebka, nebo půl roku? Začíná zima a chtěli bychom co nejdříve měnit okna, jinak zmrzneme, to se fakt nedá. V baráku po babičce jsou 50 let stará okna, již nezachranitelná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
16.10.15 08:52

@chipsa to jinak nezjistíte, než že si o úvěr požádáte a proběhne celý proces schvalování, kde na jeho závěru se dozvíte, jestli dají či ne :nevim: dodáváte potvrzení z práce a na základě toho se rozhodnou (plus prověření v registru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
16.10.15 09:03

@chipsa Cetelem dává rád všem, prostě zažádejte a uvidíte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.10.15 09:03
@Petttruše píše:
@chipsa to jinak nezjistíte, než že si o úvěr požádáte a proběhne celý proces schvalování, kde na jeho závěru se dozvíte, jestli dají či ne :nevim: dodáváte potvrzení z práce a na základě toho se rozhodnou (plus prověření v registru).

Já tedy nevím jestli je ten proces schvalování tak komplikovaný. Cetelem nabízí bezúročné půjčky, kdykoliv jsme něco brali, tak u pokladny nám to schválili během pěti minut. 100.000 není zas tak velká částka, když to porovnám třeba se sedačkami za 50.000, fotoaparáty a jiné spotřebiče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.10.15 09:04
@kve-tinka píše:
@chipsa Cetelem dává rád všem, prostě zažádejte a uvidíte ;)

No právě, Cetelem rád dá. Cpou ty půjčky všude a všem a my máme u nich 100% platební morálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.10.15 09:12

A víte co je holky sranda? Sotva jsem tady napsala dotaz ohledně půjčky, už mě začali vyskakovat reklamy od Cetelemu, Homecreditu, Cofidis, sami od sebe.. To snad ani není možné, jak je ten počítačový systém naprogramovaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
16.10.15 09:21

@chipsa A to, že jsou okna nezachranitelná jste zjistili až letos? Mohli jste mít už dávno těch 100 tisíc našetřeno. Když máte na splátky a úroky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel