Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Znám dva, oba malí kluci, každý bydlí v jiném městě
Myslím, že až tak frekventované není ![]()
Znám 2. Ale celkově všech ášů je už tolik, až je to trapný. A je jedno, jaký to je.
Náš syn je Tobias a ani v ČR, ani u nás v Německu, kde je mimochodem tohle jméno mezi těmi zapomenutými, nikoho jiného tohohle jména neznám ![]()
@Aduš8 píše:
Náš syn je Tobias a ani v ČR, ani u nás v Německu, kde je mimochodem tohle jméno mezi těmi zapomenutými, nikoho jiného tohohle jména neznám
já Tobiase (s S) znám, severní Morava
@Anonymní píše:
Ahoj
zajímá mě, kolik znáte Tobiášů, zda ho vnímáte jako časté jméno, protože jich je kolem vás hodně? Říká se, že je dávané dost, ale ve statistice je za 20tkou, okolo mě žádný není a když se někoho zeptám, tak zná tak jednohoSpíš jsou všude Jakubové, Matějové, Tomášové, Honzové, Filipové atd. a potom Sebastiani, Samuelové apod. Nebo jak je to u vás?
Uvažuji o tomto jméně pro syna, nejde mi o to, aby byl jediný
ale zase by jich nemuselo být v každé třídě pět
Děkujuuu
Ahoj.
Neznám ani jednoho.
Praha střed a širší centrum a Bílé Karpaty. ![]()
Ale třebas žiju ve špatné sociální bublině.
Máme staré nemoderní jméno po tátovi, na kontrole kyčlí jsem viděla připravenou kartu mimča 4 dny mladšího a samozřejmě to samé
dávala bych podle sebe ![]()
Ahoj
Spíš jsou všude Jakubové, Matějové, Tomášové, Honzové, Filipové atd. a potom Sebastiani, Samuelové apod. Nebo jak je to u vás?
Uvažuji o tomto jméně pro syna, nejde mi o to, aby byl jediný
ale zase by jich nemuselo být v každé třídě pět 
zajímá mě, kolik znáte Tobiášů, zda ho vnímáte jako časté jméno, protože jich je kolem vás hodně? Říká se, že je dávané dost, ale ve statistice je za 20tkou, okolo mě žádný není a když se někoho zeptám, tak zná tak jednoho
Děkujuuu