Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
neboj…a až budeš rodit, tak si uvědomíš, že cévkování je procházka růžovým sadem
![]()
tak za mě cévkování bylo příšerné.. staršná bolest, řezání, pálení… ještě druhý den jsem brečela, když jsem šla na malou.. a kvůli mé zúžené moč. trubici mi to dělali dětskou cévkou.. stejně jsem se ani na dalším cévkování bolesti nevyhla. Přeji, ať to v tvém případě bude bez bolesti ![]()
Když mě cévkovali po porodu přišlo mi to jako sranda proti těm porodním bolestem stejně jako to že do mě bodaly snad tisíc jehel
akorát jsem tři měsíce po porodu a pořád mám takový divný pocit při močení
nevím zda tam něco neudělali špatně
každopádně proti porodu to nic není ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je normální, že přo zavádění cévky, vytažení jsem měla šílené bolesti, při močení to bolí a dokonce mi teče krev…je to už tak po druhé co mě cévkovali…děkuju za odpovědi
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je normální, že přo zavádění cévky, vytažení jsem měla šílené bolesti, při močení to bolí a dokonce mi teče krev…je to už tak po druhé co mě cévkovali…děkuju za odpovědi
Mě to bolelo ještě několik týdnů po.. Ale u mě to teda bylo bez krve.
Ano…zažila jsem jednou
Sestra byla kopyto, vůbec ji to nešlo, všelijak se ve mě šťourala a ta bolest při zavádění, auuu. Potom mě to bolelo i mimo čůraní a krve bylo trošičku. Asi půldne to trvalo a potom byl klid.
@Anonymní píše:
a jak je to dlouho po vycévkování? a jak dlouho si měla cévku zavedenou?
Mne cevkovali pred porodem a pak behem porodu, a muzu rict, ze uz to vickrat nechci zazit, bolelo me to hrozne a i pak me to dost palilo a krev mi taky prvni den tekla, druhy den uz to bylo lepsi, myslim, ze dost zalezi i na tom jak to ta sestra (mudr) dela, jak je setrna apod.
Ahoj, taky přidám negativní zkušenost..dokud mi to nedělali tak jsem neměla tušení o co jde..A UŽ NIKDY TO NECHCI ZAŽÍT!! cévkovali mě před porodem a po porodu taky a myslela jsem že umřu..hrůza..štípalo to ještě dva dny po tom.. ![]()
Tak já tedy musím říct, že mě cévkovali po porodu a v pohodě, ani jsem to necítila a i potom to bylo ok…
to aby tu nezazněly jen negativní zkušenosti ![]()
@Mar__tanka1983 u me taky před 2. dobou porodni v poho, cevkovala me primo doktorka a to jsem se bala jak blazen
asi zalezi na sikovnosti
Já myslím, že je možné, že se to tak stane. Přecijen je to asi podrážděný. Mně to po cévkování taky celkem bolelo, krev sice netekla, ale ještě týden jsem ju měla napuchlou… ![]()
Cevkovani si můžete zkusit i doma, zažil jsem pac mi to jedna dělala, kdysi…
Kdyby nějaká chtěla tak můžem nezávazně spolu ☺️ So. kolik@seznam.cz (bez mezery) Praha a okolí