Cévkování moči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
22.2.12 23:16

neboj…a až budeš rodit, tak si uvědomíš, že cévkování je procházka růžovým sadem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.2.12 12:57

tak za mě cévkování bylo příšerné.. staršná bolest, řezání, pálení… ještě druhý den jsem brečela, když jsem šla na malou.. a kvůli mé zúžené moč. trubici mi to dělali dětskou cévkou.. stejně jsem se ani na dalším cévkování bolesti nevyhla. Přeji, ať to v tvém případě bude bez bolesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
23.2.12 13:07

Když mě cévkovali po porodu přišlo mi to jako sranda proti těm porodním bolestem stejně jako to že do mě bodaly snad tisíc jehel :mrgreen: akorát jsem tři měsíce po porodu a pořád mám takový divný pocit při močení :( nevím zda tam něco neudělali špatně :think: každopádně proti porodu to nic není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.4.13 19:53

Cévkování močového měchýře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je normální, že přo zavádění cévky, vytažení jsem měla šílené bolesti, při močení to bolí a dokonce mi teče krev…je to už tak po druhé co mě cévkovali…děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.13 19:54

Cévkování močového měchýře po zánětu moč.měchýře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je normální, že přo zavádění cévky, vytažení jsem měla šílené bolesti, při močení to bolí a dokonce mi teče krev…je to už tak po druhé co mě cévkovali…děkuju za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
25.4.13 19:57

Mě to bolelo ještě několik týdnů po.. Ale u mě to teda bylo bez krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.13 20:00

Ano…zažila jsem jednou :roll: Sestra byla kopyto, vůbec ji to nešlo, všelijak se ve mě šťourala a ta bolest při zavádění, auuu. Potom mě to bolelo i mimo čůraní a krve bylo trošičku. Asi půldne to trvalo a potom byl klid.

• Citovat
  • Upravit
12743
25.4.13 20:04
@Anonymní píše:

a jak je to dlouho po vycévkování? a jak dlouho si měla cévku zavedenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
25.4.13 20:13

Mne cevkovali pred porodem a pak behem porodu, a muzu rict, ze uz to vickrat nechci zazit, bolelo me to hrozne a i pak me to dost palilo a krev mi taky prvni den tekla, druhy den uz to bylo lepsi, myslim, ze dost zalezi i na tom jak to ta sestra (mudr) dela, jak je setrna apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.4.13 20:28

Ahoj, taky přidám negativní zkušenost..dokud mi to nedělali tak jsem neměla tušení o co jde..A UŽ NIKDY TO NECHCI ZAŽÍT!! cévkovali mě před porodem a po porodu taky a myslela jsem že umřu..hrůza..štípalo to ještě dva dny po tom.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
25.4.13 20:31

Tak já tedy musím říct, že mě cévkovali po porodu a v pohodě, ani jsem to necítila a i potom to bylo ok…
to aby tu nezazněly jen negativní zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
25.4.13 20:41

@Mar__tanka1983 u me taky před 2. dobou porodni v poho, cevkovala me primo doktorka a to jsem se bala jak blazen :mavam: asi zalezi na sikovnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.13 22:51

Já myslím, že je možné, že se to tak stane. Přecijen je to asi podrážděný. Mně to po cévkování taky celkem bolelo, krev sice netekla, ale ještě týden jsem ju měla napuchlou… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.21 16:40

Za mě teda trošku nepříjemné, ale nebolí :palec:

• Citovat
  • Upravit
Pavelnws
2.12.25 09:50

Cevkovani si můžete zkusit i doma, zažil jsem pac mi to jedna dělala, kdysi…
Kdyby nějaká chtěla tak můžem nezávazně spolu ☺️ So. kolik@seznam.cz (bez mezery) Praha a okolí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky