Cévkování moči

22.2.12 21:19

cévkování moči

AHoj maminky,

jsem ve 30tt a zítra jdu na cévkování moči jelikož mám zánět močových cest tak mi chtějí vycvkovat moč kvůli testům. Máte s tim někdo zkušenosti?? Bolí to??? Díky moc za odpovědi. Veronika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
22.2.12 21:21

Neboj, není to příjemné, ale ani nebolí.
Pak mě trochu pálilo čůrání a za chvíli už OK.

(Zasunou ti do močáku takovou tenkou trubičku, „odpustí“ trochu moči a za pár vteřinek hotovo.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
22.2.12 21:21

Ahojky - neboj, mě to teda nebolelo vůbec. A to jsem cévkování absolvovala víckrát (naposledy těsně po porodu Berunky - ještě na sále ;) )

• Citovat
  • Upravit
24837
22.2.12 21:23

Ahoj,
neboj, cévkování je prkotina :hug: Ať jsi brzo fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
22.2.12 21:26

Ahojky, cévkování vůbec nebolí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
22.2.12 21:30

Jak píšou holky, nebolí, trošku nepříjemné a pak to chvíli pálí při čůrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
22.2.12 21:31

Tak koukam, ze jsm asi raryta, ale me cevkovali pred sekci a ac me brali nejtenci cevkou,tak jsem brecela bolesti…ale je fakt, ze jsem byla hodne podrazdena z dvoudennich neustalych vysetreni a mrnavka byla hodne natlacena dole uz......tak snad jsem jen vyjimka potvrzujici pravidlo a nebudes z toho mit stejnej zazitek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
22.2.12 21:36

Ahoj. Zažila jsem cévkování několikrát - v rámci zánětu ledvin a porodu. Poprvé jsem vůbec netušila, co to je a že mi to chtějí udělat. To bylo překvápko, myslela jsem si, že jdu na krev :D. Pro mě to bylo mnohem menší zlo než právě ten odběr krve. Ale nikdy jsem neměla problém s močákem. Ségru cévkovali, když měla zánět močového měchýře a tu to bolelo. Tím Tě ale nechci strašit, určitě to není nic hrozného.
Rovněž přeju rychlé uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.2.12 21:38

Hlavně buď uvolněná, prostě jako na gyndě:-) Pak by to bolet nemělo. Když mě poprvé cévkovali, tak jsem byla stažená a pár dní mě ještě dost pálilo při čůrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
22.2.12 21:38

tak cévkovali mě po porodu, prostě jsem to nedokázala sama ovlivnit vůlí :lol: a vůbec nic jsem při tom necítila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.12 21:40

Děkuji vám ženy za info :) Zítra sem napíšu jaký to bylo :D Nevím proč mám strach z cévkování když mě čeká porod :lol: :lol: TO bude asi tisíckrát horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.2.12 21:42

Porod neznamená, že prkotiny jako cévkování nebo odběr krve se stanou nicotnými:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
Veronika Tenglerová píše:
Děkuji vám ženy za info :) Zítra sem napíšu jaký to bylo :D Nevím proč mám strach z cévkování když mě čeká porod :lol: :lol: TO bude asi tisíckrát horší :lol:

no to jo hlavně delší:) Tak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
Veronika Tenglerová píše:
Děkuji vám ženy za info :) Zítra sem napíšu jaký to bylo :D Nevím proč mám strach z cévkování když mě čeká porod :lol: :lol: TO bude asi tisíckrát horší :lol:

Protože je „bližší košile než kabát“. Všechno postupně, zitra cévkování, porod až pak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.12 21:43

Děkuji vám ženy za info :) Zítra sem napíšu jaký to bylo :lol: Nevím proč mám strach z cévkování když mě čeká porod :lol: :lol: To bude asi tisíckrát horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí