ČEZ zaměstnání - rady

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.9.16 22:58

ČEZ - rady . . .

Anonym snad pochopíte…
V nejbližších dnech mě čeká pohovor u společnosti ČEZ, pracovník zákaznického centra…
Prosím všechny co tim prošli jak pohovorem nebo i ty kteří na teto pozici pracují o rady naco všechno se připravit, na co si dát pozor atd.
Předem děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.2.20 23:40

Mám stejný dotaz, prosím taky o info jaká je pracovní doba a náročnost zaměstnání, díky :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.20 17:21
@Anonymní píše:
Mám stejný dotaz, prosím taky o info jaká je pracovní doba a náročnost zaměstnání, díky :hug:

Pracovní doba je tuším 37,5 hodiny týdně, záleží na konkrétním místě, jak si směny rozloží. Počítej s tím, že jsou tam pro zákazníky, tedy se pracovní doba musí přizpůsobit jim. Není to tak, že budeš 3 x do týdne v 14,30 doma.
Náročnost - no, je to práce s lidmi. To znamená, budeš muset mít občas svatozář, zákaznická spokojenost především. Hlavně být komunikativní, umět z lidí dostat co vlastně potřebují, být pečlivá, dopracovávat požadavky. Pracovat efektivně, protože to určitě není žádná flákárna. Umět pracovat s počítačem, vyhledání v metodikách, být sama aktivní. K péči o zákazníka rozhodně patří i prodej komodit, to je plyn, elektřina a mobilní služby. Vztah se zákazníkem, jeho spokojenost. Na většině centrech dobrý kolektiv, vedení, jeho podpora. Když dobře pracuješ, mám možnost hodně dobrého výdělku. Super benefity: Stravenky 100 Kč, Cafeterie 16000 Kč ročně, příspěvek na penzijko a životko. Těžko bych hledala práci za ty peníze co beru, jsem spokojená. Něco se samozřejmě najde, ale to je všude.
 M.

• Citovat
  • Upravit
7
21.9.23 13:05

Dobrý den
holky nenašel by se tu ještě nějaký zaměstnanec čezu?
jd emi oto že máme žádat přes nadaci čez o finanční dar na relaxačně metodickou pomucky - syn č roky - autista.
musíme mít doporučení od zaměstnance čezu ale nikoho neznám.

za pomoc mamince klidne plenky pro miminko nebo cokoliv co by se vám hodilo :)) budu ráda za jakoukoliv pomoc

:kytka:
spěchá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat