Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobry den, kdyz ma kamaradka chlamydii a spala u nas semnou v posteli je mozna ze ji mam taky? Nebo treba i z wc a tak.. Ma tedy jen poderzeni a muzou to byt i kvasinky nebo infekce pro to plato stejna otazka.. Vi to tu nekdo prosim?
Pravděpodobně se nikoho nenakazí, pokud jste spolu neměli sex
Pro klid duše si můžeš vzít nové povlečení, záchod vyčistit a vzít i to sedátko savem. A pokud se u vás umývala, tak určitě dát její ručník na vyprání. Kromě ručníku jsou tyto kroky možná trošku zbytečné, ale aspoň budeš mít čistý záchod ![]()
@Anonymniholka ze společného wc to možné rozhodně je. A pokud vedle sebe spíte nahé, nedejbože děláte další doplňkové aktivity, tak určitě tak
jinak ano, společné ručníky atd, vše je možné.
@martina.se píše:
@Anonymniholka ze společného wc to možné rozhodně je. A pokud vedle sebe spíte nahé, nedejbože děláte další doplňkové aktivity, tak určitě takjinak ano, společné ručníky atd, vše je možné.
„Doplňkové aktivity“
![]()
@Anonymniholka Chlamydie jsem dostala v pubertě dávno před započetím sexuálního života, takže jo, je to možný.
@Anonymniholka Nejasně jsem to napsala - nemusíš je chytnout zrovna od té kamarádky, pokud je má, ale přenáší se i jinak než stykem.
@SlečnaDahlia píše:
„Doplňkové aktivity“![]()
@Anonymniholka Chlamydie jsem dostala v pubertě dávno před započetím sexuálního života, takže jo, je to možný.
no co by ne ![]()
Mozne to je, ale malo pravdepodobne… zachod omyj savem a rucnik vyper na vysokou teplotu a myslim, ze se nemusis bat.