Chalkidiki Řecko - zkušenost

319
6.5.22 15:32

Chalkidiki

Ahoj, budu rada za jakekoliv zkusenosti a tipy ohledne destinace Chalkidiki. Chystame se na dovolenou se synem (necele dva roky). Bydlet budeme primo v Pefkochori, nebyl jste nekdo? :-)

Dale me zajima, jake mate zkusenosti s cestovanim na reckou pevninu na konci kvetna. Odletame 25.5. more moc teple asi nebude, ale jsem trosku nervozni z pocasi obecne, myslite, ze uz bude odpovidat letu u nas? 🙈 diky za kazdou zpravu, Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21637
6.5.22 15:39

Na konci května bych čekala teploty do 25 stupňů. Pro naši rodinu zima, ale když to porovnáš na konec loňského srpna, tak to je super teplo. A moře bude dost chladné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
6.5.22 15:40
@MichaelaMisha píše:
Ahoj, budu rada za jakekoliv zkusenosti a tipy ohledne destinace Chalkidiki. Chystame se na dovolenou se synem (necele dva roky). Bydlet budeme primo v Pefkochori, nebyl jste nekdo? :-)Dale me zajima, jake mate zkusenosti s cestovanim na reckou pevninu na konci kvetna. Odletame 25.5. more moc teple asi nebude, ale jsem trosku nervozni z pocasi obecne, myslite, ze uz bude odpovidat letu u nas? 🙈 diky za kazdou zpravu, Misa

Loni tam bylo koncem května cca 20 stupňů, na procházky fajn, ale koupání to fakt moc nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
6.5.22 15:49

My tam budeme mit u hotelu vyhrivane bazeny, tak si rikam, ze koupacky tam- ale aby proste nebyla zima, nikdy jsem tam nebyla, tak delam takovou sondu 😄 verim, ze i tak to bude hezka dovolena… dekuji @Megerka @nozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
6.5.22 20:53

Ahoj, byla jsem.
Na mě určitě zima. Bylo to tam supr, jediný negativum (pro mě) oblázková pláž.
K moři jezdím za mořem, do bazénu můžu tady. A kor s mimčem bych si vybrala radši teplejší období a pláž s pískem. Ale třeba se tam zrovna vám bude líbit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
2.6.22 08:45

Ahojky, tak hlasim navrat z dovolene a treba nekomu pomuze v budoucnu v rozhodovani ma zkusenost :)
Pocasi cely tyden na jednicku, jeden jediny den trosku foukalo, tak jsme jej vyuzili k prochazkam po meste, nakupum a maly si hral na plazi. Primo v Pefkochori, se plaze stridaji, takze si zde sve najdou jak milovnici pisecnych plazi, tak tech s oblazky. More melo dva dny k 22 stupnum, jinak se teplota drzela kolem 20 a v tech vedrech, to bylo prijemne osvezeni, koupali jsme se vsichni. More nadherne ciste a klidne. Teplota vzduchu pres den kolem 26-27 stupnu, vecer kolem 19. Za me naopk nakonec skvela volba pro dovcu s malym ditetem, vsude mene lidi a nebylo takove horko jako v hlavni sezone :)
Jinak ubytovani jsme byli v hotelu Anna pres nemeckou CK a ten teda taky vrele doporucuji, kdyby chtel nekdo vic informaci, at napise. Mejte se hezky a dekuji za vsechny reakce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
25.7.25 13:56

Chalkidiki, kam?

Ahojte,
začátkem října letíme s mužem poprvé na Chalkidiki. Poradíte, v které části poloostrova hledat ubytování? Jde nám především o hezké pláže a přírodu, nevadí nám ruch ani klid.
Chceme to pojmout spíše jako poznávačku.
Poradíte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.25 15:01
@katulka.k píše: Více

Na Chalkidiki existuje tato stránka Češky, která tam dlouho žije: https://www.chalkidikisezuzi.cz/
Tak možná tam lze načerpat nějaké info.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí