Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, budu rada za jakekoliv zkusenosti a tipy ohledne destinace Chalkidiki. Chystame se na dovolenou se synem (necele dva roky). Bydlet budeme primo v Pefkochori, nebyl jste nekdo? ![]()
Dale me zajima, jake mate zkusenosti s cestovanim na reckou pevninu na konci kvetna. Odletame 25.5. more moc teple asi nebude, ale jsem trosku nervozni z pocasi obecne, myslite, ze uz bude odpovidat letu u nas? 🙈 diky za kazdou zpravu, Misa
Na konci května bych čekala teploty do 25 stupňů. Pro naši rodinu zima, ale když to porovnáš na konec loňského srpna, tak to je super teplo. A moře bude dost chladné…
@MichaelaMisha píše:
Ahoj, budu rada za jakekoliv zkusenosti a tipy ohledne destinace Chalkidiki. Chystame se na dovolenou se synem (necele dva roky). Bydlet budeme primo v Pefkochori, nebyl jste nekdo?Dale me zajima, jake mate zkusenosti s cestovanim na reckou pevninu na konci kvetna. Odletame 25.5. more moc teple asi nebude, ale jsem trosku nervozni z pocasi obecne, myslite, ze uz bude odpovidat letu u nas? 🙈 diky za kazdou zpravu, Misa
Loni tam bylo koncem května cca 20 stupňů, na procházky fajn, ale koupání to fakt moc nebude.
My tam budeme mit u hotelu vyhrivane bazeny, tak si rikam, ze koupacky tam- ale aby proste nebyla zima, nikdy jsem tam nebyla, tak delam takovou sondu 😄 verim, ze i tak to bude hezka dovolena… dekuji @Megerka @nozu
Ahoj, byla jsem.
Na mě určitě zima. Bylo to tam supr, jediný negativum (pro mě) oblázková pláž.
K moři jezdím za mořem, do bazénu můžu tady. A kor s mimčem bych si vybrala radši teplejší období a pláž s pískem. Ale třeba se tam zrovna vám bude líbit ![]()
Ahojky, tak hlasim navrat z dovolene a treba nekomu pomuze v budoucnu v rozhodovani ma zkusenost ![]()
Pocasi cely tyden na jednicku, jeden jediny den trosku foukalo, tak jsme jej vyuzili k prochazkam po meste, nakupum a maly si hral na plazi. Primo v Pefkochori, se plaze stridaji, takze si zde sve najdou jak milovnici pisecnych plazi, tak tech s oblazky. More melo dva dny k 22 stupnum, jinak se teplota drzela kolem 20 a v tech vedrech, to bylo prijemne osvezeni, koupali jsme se vsichni. More nadherne ciste a klidne. Teplota vzduchu pres den kolem 26-27 stupnu, vecer kolem 19. Za me naopk nakonec skvela volba pro dovcu s malym ditetem, vsude mene lidi a nebylo takove horko jako v hlavni sezone ![]()
Jinak ubytovani jsme byli v hotelu Anna pres nemeckou CK a ten teda taky vrele doporucuji, kdyby chtel nekdo vic informaci, at napise. Mejte se hezky a dekuji za vsechny reakce ![]()
Ahojte,
začátkem října letíme s mužem poprvé na Chalkidiki. Poradíte, v které části poloostrova hledat ubytování? Jde nám především o hezké pláže a přírodu, nevadí nám ruch ani klid.
Chceme to pojmout spíše jako poznávačku.
Poradíte? ![]()
@katulka.k píše: Více
Na Chalkidiki existuje tato stránka Češky, která tam dlouho žije: https://www.chalkidikisezuzi.cz/
Tak možná tam lze načerpat nějaké info.