Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nikdy jsem o tom neslyšel, takže nedoporučil.
Je možný, že povinný ručení nebo havarijko je pod 5 tis. Žádný háček v tom být nemusí.
@Cenarius píše:
Nikdy jsem o tom neslyšel, takže nedoporučil.Je možný, že povinný ručení nebo havarijko je pod 5 tis. Žádný háček v tom být nemusí.
Píšeš nebo, ale ona píše a tj. oboje dohromady. Což si myslím, že asi těžko max na nějakej skůtr nebo starou feldu. Jako za 10 oboje na něco staršího jo, ale za 5 oboje pochybuji.
@Anonymní píše:
Máte zkušenosti s touto pojišťovnou?
Doporučili byste ji?
Je možné, aby havarijní pojištění a pov. ručení vyšlo do 5000.? Nebo v tom bude nějaký háček? Nemám zkušenosti, tak bych nerada, aby v tom bylo nějaké ale
měla jsem u nich rok povinné ručení, i se sklem mě to vyšlo na cca 5500…ale musela jsem pak po roce doplácet asi 1500, protože jsem se nevešla do předpokládanéh nájezdu…
5000 za oboje mi přijde scifi kdekoliv
Nejsem u nich, ale řešila jsem přes ně pojistnou událost - jejich zákazník u nich pojištění měl. Překvapili mě. Moc milé a rychlé jednání, peníze jsem měla na účtu asi do 4 dnů. Takže z druhé strany jsem byla vážně spokojená ![]()
Komplet havarijní bez připojištění skel za 3.tis…je to možné? ![]()
A není nešťastné, mít kdyžtak havarijní pojištění u jiné pojišťovny než povinně ručení?
Havarijko musí být také na rok?
A nemáte zkušenost s plněním rozpočtem?
Máte zkušenosti s touto pojišťovnou?
Doporučili byste ji?
Je možné, aby havarijní pojištění a pov. ručení vyšlo do 5000.? Nebo v tom bude nějaký háček? Nemám zkušenosti, tak bych nerada, aby v tom bylo nějaké ale