Ubytování v Chorvatsku u čecha

1
2.5.22 16:52

ubytování v Chorvatsku u čecha

Zdravím, nemáte někdo typ na ubytování v Chorvatsku u českého nebo česky hovořícího majitele? Ani jeden neumíme žádný cizí jazyk, tak abychom se domluvili alespoň s majitelem. Stačí nám apartmán, vařili bychom si samy. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4912
2.5.22 17:35

S chorvatem se česky na základních věcech domluvíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15917
2.5.22 17:44

U čecha bych se v zahraničí nikdy neubytoval. Nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.5.22 18:28
@lulu1310 píše:
Zdravím, nemáte někdo typ na ubytování v Chorvatsku u českého nebo česky hovořícího majitele? Ani jeden neumíme žádný cizí jazyk, tak abychom se domluvili alespoň s majitelem. Stačí nám apartmán, vařili bychom si samy. Díky

Jak se to může stát, že neumíte ani slovo cizím jazykem? Más dva měsíce nastudovat základy chorvatštiny. A s Chorvatem se domluvíte. Rukama a nohama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
2.5.22 18:34
@lulu1310 píše:
Zdravím, nemáte někdo typ na ubytování v Chorvatsku u českého nebo česky hovořícího majitele? Ani jeden neumíme žádný cizí jazyk, tak abychom se domluvili alespoň s majitelem. Stačí nám apartmán, vařili bychom si samy. Díky

Zkus se zeptat spíš na fc v nějaké skupině Češi žijící v Chorvatsku, taky neumím cizí jazyk :mrgreen: Ale vždy před dovolenou se učím základy jazyka dané země, beru to jako slušnost aspoň trošku mluvit jejich řeči.
Vím že v Živogošce je nějaký manželský pár, který má ubytování hned někde u moře a paní je Češka, ale nevím kde přesně. Když jsme jeli do Chorvatska tak nám to říkali spolucestující, že k nim jezdí už x let

• Citovat
  • Upravit
6041
2.5.22 20:11

Věř mi, že každý Chorvat, který ubytovává umí alespoň na 40% česky :mrgreen:
Dokonce i v restauracích na pláži a podobně…
Nebo alespoň jsem nemusela já osobně z 9ti návštěv v Chorvatsku používat jiný jazyk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí