Chamber správná inhalace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1057
11.2.15 21:10

chamber spravna inhalace

Ahoj, prosim rozumi nekdo chamberu? jde mi o to, ze kdyz striknu leky a dcera se treba jednou nadechne a ucukne mam striknout znova nebo ta latka tam je dokud ji nevydycha? je boj ji u toho udrzet a abych ji nepredavkovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7354
11.2.15 21:12

@inthense kolik jí je? Holky mi řeknou, jestli tam ještě něco cítí, ale už je jim pět, budeme přecházet na normální náústek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
11.2.15 21:13

@madlicka teprve 10 mesicu, ta si nerekne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
11.2.15 21:17

V nemocnici rikali ze bud mam pomalu pocitat do 10 nebo se ma dite 5× nadechnout, aby vydychalo celou davku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
11.2.15 21:20

No, kortíky bych asi znova nestříkala, když k tomu čuchnu, tak to poznám i já, že tam ještě něco je. Pokud jde o Ventolin a dítě se mi stále dusí, tak je to asi jasné. Snad se tu zjeví nějaká lékařka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
11.2.15 21:31

Ahoj, přidám se s dotazem(snad zakladatelka odpustí),mám dceru 20 měsíců a už pár dní také bojuju, vůbec nevím, jak ji to naučit :zed:.Máme dávat Ecobec, občas když je dušnost Ventolín. Ona se strašně brání, máchá rukama, vždy si masku odpojí, protože ji neudržím. Manžel na mě čučí, jak kdybych ji vraždila a odmítá mi u toho dle něho znásilňování pomoci. Zkouším po dobrém, zpívám jí u toho, ale prostě nejde to. Zkoušela jsem stříkat i ve spánku(na radu sestry z alegro),ale jak masku přiložím, je zle, hned se vzbudí a je to ještě horší! Jsem zvědavá, zda tu někdo napíše, jak své dítě naučil dýchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
11.2.15 21:33

@Nikolacek to jo, ale jestli kdyz po striknuti bojuji s dcerou a prilozim znova, tak jestli tam ta latka stale je
@madlicka kortikoidy jdou citit? zitra zkusim cichnout, ale mam rymu, asi nic neucitim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
11.2.15 21:36

@glorča nevadi ;) manzel taky na me kouka. manzel neni moc doma, vyuzivam 4 leteho syna.drzi ji ruce a ja hlavu a k tomu rve.je to boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
11.2.15 21:41

@inthense Pokud ucukne hned, pak bych lek podala znovu (alespon tak to delali v nemocnici).
@glorča Meho syna jsme v nemocnici drzeli tri a stejne to byl boj. Po case si zvyknul a ted mu hlasite pocitam nadechy a to mu vyhovuje. Jinak teda ho vzdy predem upozornim, ze bude dychat a on si sam rekne, ze treba az si dohraje nebo az zkonci pohadka. Zkratka ho nenutim hned a to dycha dvakrat denne.

Kazdopadne vim, jaky je to boj, tak vam, maminky, preji, at si deticky brzy zvyknou, popr. at se leku co nejdrive zbavite :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.2.15 21:44

Když jsem musela dávat dýchnout prckovi, tak jsem sedla na zem, prcka položit mezi své nohy hlavou k sobě, rozpažit mu ruce - přimáčknout mu ty ruce stehnama k zemi a zároveň mězi stehny fixuju hlavu.
Nemá kam uhýbat hlavou, nemůže se bránit rukama… Je to „drastické“, ale rychlé…
Větším bych dávala vybrat - vydrž sám, nebo tě chytím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
11.2.15 21:45

Já jsem si syna posadila na sebe, chytla přes ruce, bradou mu zaprela hlavu, aby mi necuknul na stranu a stříkla jsem a u pusy jsem to udržela i když se vztekal a brečel. Po 14 dnech to už bylo bez problémů :nevim:
Pokud jsem ho nechala ležet nebo sedět volně, tak to ze začátku vůbec nešlo.
Jinak k dotazu zakladatelky…záleží na jak dlouho ji Dáš masku od obličeje pryc. Pár vteřin tam ta látka určitě je (alespoň ja to v tom citila),ale. samozrejme to vyprchá. Takže pokud ti ucukne a na vteřinu se otočí a dáš ji to na pusu znovu, tak to dle mého nevadí. Jinak bych raději stříkla znovu. A co ji davas? Ventolin?

Příspěvek upraven 11.02.15 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
11.2.15 21:46
@Pipet píše:
Když jsem musela dávat dýchnout prckovi, tak jsem sedla na zem, prcka položit mezi své nohy hlavou k sobě, rozpažit mu ruce - přimáčknout mu ty ruce stehnama k zemi a zároveň mězi stehny fixuju hlavu.
Nemá kam uhýbat hlavou, nemůže se bránit rukama… Je to „drastické“, ale rychlé…
Větším bych dávala vybrat - vydrž sám, nebo tě chytím.

dekuju za tip i hezke popsani, zitra zkusim :potlesk: nevadi ze je to drasticky, hlavne at ty leky doni dostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
11.2.15 21:48

@inthense Myslim ze vetsina vyprcha do vzduchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
11.2.15 21:48

@jakuve nekdy sekunda a nekdy dele, nez ji zase chytnu a prilozim. davam seretide a ventolin pri dusnosti, davala jsem po 2 hod.pri bronchitide a byl to boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
11.2.15 21:56

@inthense seretide máme taky a cítím ho, když nedodejchají ale musí se strčit maska fakt na pusu, z dálky to neucítíš - jen jsem si to zkoušela. Holky měly chamber až od dvou a půl, ale v roce se naučily si samy odsávat nudle odsávačkou na vysavač (už jsem je skoro neudržela) tak třeba za 2 měsíce už jí překecáš i na to, ať si sama drží chamber…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí