Vozík Chariot CX1 - kontrola miminka v něm

7576
14.5.11 13:22

K tomu strachu - manžel jezdil s vozíkem a já ho ze začátku každou chvíli předjížděla a malou kontrolovala…koukala, nebo spinkala jak :andel: a moje obavy odezněly časem. Do vozíku viděl i manžel, když se otočil. Clonili jsme většinou jen po stranách, přímo zepředu svítilo slunce jen málokdy.
Vozík máme Croozera, hodně nás lidi odrazovali od Chariota, že se tam nevejde autosedačka a ten miminkovník se hodně houpe (v Chariotu i Croozerovi.) Což je fakt, když jsem to viděla v praxi, dost to lítalo. Naše mrně v Croozeru s odpružením od Fialy nezaznamenalo ani kořeny v lese :palec: Navíc má vzadu obří nákladní prostor, vešlo se nám tam vše, oblečení, pití, sváča, převlečení na malou, deka, včetně bruslí a předního kolečka na vozík pro in-liny, což Chariot nemá.
Jezdili jsme od ukončených 3měsíců, trasy jen do 20min, pak vyndat (dle lékařů miminkovník/autosedačka = zvýšený tlak na břišní stěnu = špatně) a denně v součtu aby tam malá byla max hodinu, výjimečně 1,5hod. Takže na cyklodovolenou jsme raději zapomněli, jedno léto se nezblázníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81532
14.5.11 18:51

Máme Chraiota, maximální spokojenost. Za mě je CH. lepší, než Crooser, ale o tom jsme už vedly s Hátou debaty jinde. :wink:
Prvně jsme použili na běžkách v necelých 5ti měsících, to se mi zdálo ještě takové všelijaké. Dítě tam hodně vlaje, možná na kole by to už šlo. Od 8mi měsíců jezíme na kole, to už kluk seděl a to už mi přijde úplně bez problémů.
Clony - nemáme tu přední protipylovou sít, takžě vpředu jsem dávala vždy tu průsvitnou, většinou i tu sluneční. BOky jsme měli vždy dole rozepnuté a slunečníí clony jsem zvedala (clona zastrčená pod ten hlavní přední poklop, nahoře jsem neodepínala) podle aktuálního směru jízdy a sluníčka- vždy alespoň jedna strana zvednutá. KOntrola různě - při změně směru jízdy a změně clon nebo jsem semtam předjela. CCa po 10-15 min. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí