Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chodíte někdo na chat pro maminky, já většinoou vejdu a nikdo nikde, na chat pro snažilky a těhulky chodit nechci, protože se tam každý zná, já se zaregistrovala nedávno, nikoho tu neznám. Čekám, že přijde nějaká mamina nebo maminy a pokecáme o těch svých broučkách. Kamila
[ Tento příspěvek byl upraven uživatelem: Jameela dne 12-09-2003 12:27 ]
Ahojky - tak to mame stejny problem. Sice jsem tady uz dlouho, ale pokud zavitam na chat - tak proste nikde ani noha
) jsem taky maminkou a rada bych taky pokecala o tech nasich brouccich…
Holky,nebojte se a klidně zavítejte mezi snažilky nebo těhulky,prostě se někdy stane,že je tam někdo,koho znáte,připojíte se,a najednou je ve snažilkách 5 maminek a žádná snažilka.
Já jsem taky maminka a málokdy jsem registrovaná u maminek,to spíš,když přijdu na chat jako první.
Takže hurá do toho!!!!!
Hanka
PS:Jameelo,v HK jsem 5 let žila,měly bysme stejné téma
Ahojky,
spousta maminek chodí spíš večer až uspí své drobečky. Jinak přes den když je v maminkách prázdno jdu třeba ke snažilkám. Takže tam taky můžeš najít maminku, která si ráda o mimískách pokecá.
Ahojky Ajka+Lenička (1 rok)
Ahojky, právě jsem se přihlásila, tak se jen tak rozhlížim co s jak. Mám holčičku 3 roky. Rozhodla jsem se pro druhé a bohužel mi dnes mudr. oznámil, že bohužel. Našel mi myom 6 cm. a nejspíš s tim budou nějaké problémy. Nemáte někdo podobný problém?
Dobrý den chtěla jsem se zeptat s přítelem chceme miminko, vysadila jsem prášky a pokusili jsem se o to ne jen jednou
a mě přijde že jsem v tom mám i takové příznaky prostě na sobě cítím jako bych byla v tom ale háček je že jsem dnes dostala měsíčky je to možné abych byla v tom? prosím porad te mi (už jednou jsem byla těhotná byla jsem na potratu)
Jamellla asi bych si udělala test, tedy až dokrvácíš. Máš ještě nějaké příznaky, chutě atd
taky je docela důležité vědět kolik ti je let, já bych se když tak koukla jaká je pravděpodobnost těhotenství ![]()
@K-Black heleee tak me je 23 a jedno uz mam doma, chraneny sex nemame, tak jaka je ta pravdepodobnost u me? ![]()
@alsem píše:
@K-Black heleee tak me je 23 a jedno uz mam doma, chraneny sex nemame, tak jaka je ta pravdepodobnost u me?
Tak 50 na 50?
Bud jo…anebo ne
![]()
@K-Black Nejak nechapu tvuj prispevek z ledna…at delam, co delam ![]()