Chata Sabinka pod Pradědem - byl jste někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9166
27.2.12 21:45

Chata Sabinka -byl jste někdo?

Byl jste někdo ubytován v této chatě pod Pradědem? Dnes mi holka odjela na lyžák, a když jsem s ní večer mluvila, stěžovala si na stravu a ubytování…Pokoje sice malé, ale špína a koupelna prý v děsném stavu. Skoro se prý diví, že tam nejsou krysy(tak to jsem četla i kdysi v recenzích o této chatě) Co se týče oběda, také hrůza a to podotýkám, že dcera není nijak extra vybíravá…dostali čočkovou polévku, ve které byl hlavně květák(nikdy jsem tuto variantu neviděla) a k tomu ovocné knedlíky…tedy jeden ovocný knedlík! Dost málo na porci pro 13-tileté děti.
Nechci plašit, ale dost nad tím přemýšlím, zda je to v pořádku a v souladu s ubytovacími službami.
Je tu někdo, kdo měl podobnou zkušenost, nebo naopak byl velmi spokojen? Nemyslím si, že by dcera přeháněla, nejsme na luxus zvyklí ani vybíraví..
Jak se proti tomu ohradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1011
27.2.12 22:51

Zdravím pannda, všeobecně se ví, že chaty poskytující ubytování pro lyžařské kurzy pod Pradědem mají děsnou úroveň.
Normálně platící hosty tam naseženou /vybydlené objekty/, tak tam naženou školy. :cert:
Syn má jet za 14 dní na Barborku /taky chata pod Pradědem/ a už teď se děsím. Byla tam starší dcera, říkala, že to byl hnus, špína, polštáře péřové, které snad 100 let nikdo nečistil /syn má alergii na roztoče/.
Syn si to nenechal vymluvit, tak jede, ale mě se to nezamlouvá.

Jak se ohradit? Nevím…,jedině příště se nezúčastnit......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
27.2.12 23:06

Na Barborku? nevím, neposoudím, ale našla jsem tohle:
 http://www.turistika.cz/…ata-barborka

Jestli to měl dřív jeden majitel, obě chaty, tak asi to bylo maso, které dál přetrvává. No popravdě, nečekala jsem přepych, to bysme asi lyžák nezaplatili, ale nějakou úroveň v dnešní době ano..Přesně jak píšeš, si dokážu představit ty peřiny, blééé. O to horší, když je syn alergik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
29.2.12 18:00

Ještě jednou se tu vracím…tak dcera si opět stěžovala na stravu, dostali k obědu svíčkovou, a nikdo ji nejedl, prý smrděla jako zvratky.No humus…Učitelé si také stěžovali. Tak nevím, mám sto chutí se tam podívat nebo dokonce se obrátit na nějakou komoru podnikatelů, hygienu, aby prošetřila, jak a z čeho se vaří a jaké jsou ubytovací podmínky..
Jen škoda, že tu nemá nikdo zkušenost s touto chatou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
29.2.12 18:42

No, to je síla.!!!!!! 8o
Snad už příští rok ta Vaše škola tu chatu neobjedná. Ale pokud je to tak jak u nás, tak tam budou jezdit ještě roky, protože.....Podle mě je to tak, že asi někde z těxh učitelů či ředitel je známý toho provozovatele a školu tam posílá a má z toho provizi, jinak si to nedokážu vysvětlit, proč by škola už několi let jezdila do takového humusu. I za levnější peníze se dá sehnat slušné ubytování a ne tohle.
Syn jede 11.3.Pak napíšu, jak to tam vypadalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
29.2.12 20:57

Danielko, já jen doufám a přeji aby ta Barborka byla o poznání lepší jak tohle…Přemýšlím, jestli nezavolat někomu z učitelů a zeptat se, na rovinu, jak to tam funguje…Mě napadají hrozné myšlenky, třeba jak jsi mě informovala o peřinách, si to dokážu živě představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
29.2.12 21:06

Co už teď naděláš?
Buď ráda, že se Ti dcerka na konci týdne vrátí /asi to mají do konce týdne a bude vyléčená s takových akcí. Dcera 19 let, ta už na střední, když měli lyžák ani nechtěla slyšet, protože na základce byli na té Barborce..... :roll: a kdoví, kde by skončili na té střední.

Nás ten horor :mrgreen: ještě čeká… :poblion: !!!!!Už teď jim říkali, že možná rolba nepřijede a budou si muset tahat zavazadla asi 1-2 km ve sněhu.
Mi už je špatně teď a to je syn ještě doma… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.3.12 22:39

Tak se dnes dcera vrátila a ukazovala mi fotky, no děs běs. Záchodová místnost měla být i koupelna, kde vedle mísy a umyvadla visela sprcha, takže se vše mokré, voda tekla do díry uprostřed místnosti, a dveře… :poblion: zevnitř z vlhla totálně zelené až černé od plísně…Jídlo hrůza teda, slité zbytky z předešlého dne. Opravdu na čístku pro hygienu…Takže NIKDY bych se tam nezastavila ani já na čaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
3.3.12 23:10

Pannda, díky za info, to jsi mě vyděsila ještě víc..... Plíseň, tak to je k :poblion:
Já dám vědět, až se kluk vrátí- toho 18.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.3.12 23:14

Tak mi řekni, na koho se obrátit, aby to tam někdo zkontroloval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.3.12 17:32

Zdravím Pannda, tak my to máme vyřešené.
Syn sedí doma, nikam nejel. O jarních prázdninách jsme byli v Praze a tam zakopl o tramvajovou kolej/vesničan ve velkoměstě/ a zlomil si ruku. Ve slavném Motole mu udělali blbě sádru, tak musel u nás pod narkózu, rovnali mu to. No, děs.....

Nevím, na koho se obrátit, aby to zkontroloval, ale nějakou šťáru by to potřebovalo, když je to takový brajgl a hnus. A ty školy jsou nepoučitelné, snad to učitelé vidí a nic nenamítají..... To je divné...... Je to tak, že někdo z té školy má za to provizi, že je tam nažene.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
12.3.12 21:27

Jéééžišmarjáá, chudák si zlomil ruku? A ještě mu to museli rovnat?? No, tak ať to má ted už hlavně v pořádku, na lyžák pojede třeba někdy jindy, na střední?…
Víš, já jsem byla tak vytočená, že jsem chtěla i za ředitelkou do školy..ale nechám to na rodičák, až bude, nadhodím to tam i před rodičema, jaký mají názor. Rozhodně doufám, že škola už tam nepojede. A jestli z toho má někdo profit, nevím..dneska se děje všude všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
12.3.12 22:25

To ti schvaluji, nadhoťto na rodičáku, určitě se přidají i jiní rodiče /ale já mám spíš zkušenost, že většinou ne, lidi jsou jak stádo ovcí a bojí se říct co si doopravdy myslí/.Ale došlápnout by si na ty provozovatele pochybných chat pod Pradědem někdo měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bxr
2.8.12 12:35

pochvala

Byli jsme s partou kamarádů na chatě Sabinka a všichni jsme byli nadmíru spokojeni. Jsme parta VŠ z Prahy a cena 290 za osobu za pokoj se sociálním zařízením, TV byla pro nás překvapivě levná. Mimo to i personál byl velice vstřícný a ochotný. Jedná se o horskou chatu a takto by se měla i posuzovat. V. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
rockybalboa
1.2.13 10:44

pochvala

Dobrý den, na Sabince jsme byli dvakrát. Epesní ubytování s koupelnou a wc na pokoji a za takové prachy!!! Vždyť to v celé ČR neseženete, natož v 1500 metrech nad mořem! Takže to asi Alkrón, či Alpy za 290 nebude, že. Pravda, že jídlo je dražší a horší (samý polotovar), ale když si vzpomenu, co jsme „žrali“ za komančů ve škole… Nehledě na to, že na horách se chodí na tůry a co člověk potřebuje, postel sprchu a… Tak s pozdravem r.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix