Tábor pro maminky s dětmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.2.12 10:54

Tábor pro maminky s dětmi

Krásný den ženy :-). Ráda bych vyrazila v létě na nějaký tábor s prckama… Nevíte někdo o nějaké organizaci, která pořádá tábory pro rodiče s dětmi? V létě nám bude teda teprve 8.měsíců… jestli vůbec pro takhle malé caparty vůbec něco je… Pokud ne, tak by jsme vyrazili určitě příští rok.. Děkuji moc za rady… Nějak jsem nic na netu nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
27.2.12 10:58
zubnatko85 píše:
Krásný den ženy :-). Ráda bych vyrazila v létě na nějaký tábor s prckama… Nevíte někdo o nějaké organizaci, která pořádá tábory pro rodiče s dětmi? V létě nám bude teda teprve 8.měsíců… jestli vůbec pro takhle malé caparty vůbec něco je… Pokud ne, tak by jsme vyrazili určitě příští rok.. Děkuji moc za rady… Nějak jsem nic na netu nenašla…

Ahoj. U nás to organizuje DDM, ale je to až pro starší děti (s nimi tam ale jezdí i mladší sourozenci). Vloni jsme byli tady , bylo to supér, ale je to pro nás daleko, a tak letos vyzkoušíme něco jiného. To už je ovšem obsazené, chytla jsem poslední místa (přihlašovala jsem se skoro před měsícem 8o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 11:05

To vypadá opravdu dobře. Je to taky od roka… Myslím, že snad něco podobného ani pro mladší děti nebude.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.2.12 11:08
zubnatko85 píše:
To vypadá opravdu dobře. Je to taky od roka… Myslím, že snad něco podobného ani pro mladší děti nebude.. :-(

Mája měla 18m, zrovna začínala chodit, a bylo jí to putna, co je tam za program. Takže s jediným takhle malým dítkem bych tam nejela, spíš bych to nechala o rok později. Takhle mylým dětem je podle mě nejlíp doma nebo někde, kde má super program především maminka ;) . Mája si to na táboře užila, to jo, ale jen proto, že tam měla ségru. Programy byly fakt až pro starší děti, těch se Mája téměř neúčastnila. Ale byly super, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
27.2.12 11:23

Ehm, asi hloupá otázka, ale co tam proboha chceš dělat s osmiměsíčním děckem? My jezdíme každoročně, nejmladší jsem tam měla syna necelé dva roky a bylo to tak akorát, dřív to podle mě postrádá smysl, ročnímu děcku je jedno, jestli sedí na písku před barákem nebo jestli je na táboře s programem…

Asi spíš rok vydrž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 11:30

No tak asi počítám s tím, že rok vydržím.. Co bych tam chtěla dělat?… Třeba být v nějakém kolektivu podobně „smýšlejících“ maminek? Ne jen doma na písku… :-)). A taky, aby byl prcek v nějakém dětském kolektivu, než jen rodinném… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.2.12 11:32
zubnatko85 píše:
No tak asi počítám s tím, že rok vydržím.. Co bych tam chtěla dělat?… Třeba být v nějakém kolektivu podobně „smýšlejících“ maminek? Ne jen doma na písku… :-)). A taky, aby byl prcek v nějakém dětském kolektivu, než jen rodinném… :-)

Tyhle důvody chápu, ale na podobných akcích platíš mimo stravy a ubytování i program, který s takhle malým dítětem spíš nevyužiješ (i proto mívají děti do 2 let slevu nebo dokonce jednou zdarma bez nároku na jídlo a postel).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
27.2.12 11:33

To chápu, ale určitě si letos vystačíte třeba s kamarádkama a jejich dětma u vody, na hřištích a tak. Ale jinak já i moje děti ty tábory milujeme, jezdíme i na zimní a pokaždé se nemohou dočkat dalšího. Je to něco bezvadnýho. Co já budu dělat, až mi ty děti vyrostou? :-( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.2.12 11:35
Loll píše:
To chápu, ale určitě si letos vystačíte třeba s kamarádkama a jejich dětma u vody, na hřištích a tak. Ale jinak já i moje děti ty tábory milujeme, jezdíme i na zimní a pokaždé se nemohou dočkat dalšího. Je to něco bezvadnýho. Co já budu dělat, až mi ty děti vyrostou? :-( :D

Budeš je posílat na tábory a sama pojedeš na Wellnes pobyt, ne? :jazyk: Já tyhle akce naopak vůbec nepotřebuju a cestování nemám ráda, ale moje starší dítě o to nechci ochudit, ona jak nemá kolem sebe aspoň šest dalších dětí, tak to není žádná zábava, ať už děláme cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
27.2.12 11:37
hkac píše:
Loll píše:
To chápu, ale určitě si letos vystačíte třeba s kamarádkama a jejich dětma u vody, na hřištích a tak. Ale jinak já i moje děti ty tábory milujeme, jezdíme i na zimní a pokaždé se nemohou dočkat dalšího. Je to něco bezvadnýho. Co já budu dělat, až mi ty děti vyrostou? :-( :D
Budeš je posílat na tábory a sama pojedeš na Wellnes pobyt, ne? :jazyk: Já tyhle akce naopak vůbec nepotřebuju a cestování nemám ráda, ale moje starší dítě o to nechci ochudit, ona jak nemá kolem sebe aspoň šest dalších dětí, tak to není žádná zábava, ať už děláme cokoliv.

Wellnes bez dětí na druhou stranu taky nezní špatně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
27.2.12 15:09

Holky, ty pobyty vypadají skvěle, ani mě nenapadlo, že něco takového existuje. Možná to vyzkouším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.12 12:08

Kdyby jste třeba ještě věděly o nějakých odkazech na organizace, které pořádají tábory pro maminky s dětmi, tak můžete dát inspiraci :-). Aby jsme byli na příští rok připraveni :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
2.6.15 14:13

Ženy, chtěla bych jet s malou na nějaký tábor, poř. pobyt více maminek s dětmi :) Nevíte o něčem? Na netu jsem našla jenom samý loňský a předloňský nabídky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
2.6.15 14:22

Podívej se na tábory od Kazimírky (Praha), ty to pořádají, také se mi to líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
2.6.15 14:31

@elis1991 http://www.plavacci.com/…alni-pobyty/ S pobytem osobní zkušenost nemám, ale slyšela jsem dobré referece. My k plaváčkům chodíme zatím jen na plavání a jsem velmi spokojená, o tomto pobytu hodně uvažuju na příští rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí