Turecko v září nebo červnu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4817
27.2.12 13:30

Turecko v září nebo červnu?

Ahoj,
prosím o vaše zkušenosti s dovolenou v Turecku.. Chceme jet s dětma letos do Turecka, ale váháme nad termínem.. Zda kolem 20.června nebo začátkem září.. Nerada bych, aby tam bylo vedro na padnutí… Nejlépe bych tam letěla hned v půlce června, ale máme nějaké povinnosti a bohužel to nejde..
A nebyli jste náhodou někdo v tomto hotelu?http://www.marinetour.cz/hotels.tab.cs.aspx?TourPage=2&rPizzdd1=ok&rPizzdd2=&rPizzdd3=&HotelId=&Page=1&HotelFriendlyUrl=club-side-coast&HotelCode=CLSC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2041
27.2.12 13:32

My zažili vedro na padnutí v červnu předloni v Chorvatsku a také v září v Řecku. takže buď to chce konce září nebo třeba konec května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
27.2.12 13:33

Ahoj,tak mi jsme byli s manželem v turecku ještě za svobodna a odlítali jsme 31.5. a byli jsme tam 14 dní a teplo tam teda bylo ale nebyly to ty extrémní pařáky,ale i v září tam bude krásně teloučko,akorát se říká,že v září už je personál unavenej a tak podobně ale když jsme byli v září ve španělsku tak super,teplo,neylo přelidněno,na svatební cestě jsme byli na mallorce začátkem srpna a horko na padnutí,hnus,přes poledne jsme leželi na pokoji jak dva vorvani :mrgreen: :mrgreen: Takže určitě můžete jet v září, v turecku je krásně,závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
27.2.12 13:34

jo a ten hotel mi nejde zobrazit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.2.12 13:35

Nevýhoda konce září je, že sice už není úmorný vedro, ale brzy se stmívá. tedy aspoń v řecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
27.2.12 13:39

http://www.marinetour.cz/….tab.cs.aspx?…

Tak to zkouším znova vložit…

Holky děkuju za zkušenosti!!Jedeme s manžou do cestovky za 2 hodiny a já furt právě nevím s tím termínem :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
27.2.12 13:40
náááááááááááááádhera to si užijete a klidně jedte i v září,bude tam stejně krásně,jako v červnu nebo v červenci :palec: :potlesk:
vercicek píše:
http://www.marinetour.cz/….tab.cs.aspx?…

Tak to zkouším znova vložit…

Holky děkuju za zkušenosti!!Jedeme s manžou do cestovky za 2 hodiny a já furt právě nevím s tím termínem :roll: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
27.2.12 13:40

Vedro bude v obou termínech co píšeš. Jela bych tak začátkem června nebo koncem září, to by tam mělo být kolem 30 st. Radši bych jela v tom září, pt bude vyhřáté moře :palec: My tam asi taky letos pojedeme a chce jet právě v těchto termínech, co ti píšu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.2.12 13:41

Záleží jak máš starý děti.
S miminkem bych vedra nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
27.2.12 13:45

Já kdybych si mohla vybrat, jela bych až v září. Také kvůli více vyhřátému moři a hlavně kvůli tomu, že jsem poměrně světlý typ, na prvním sluníčku se hned spálím a v září to už bych měla základ z ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4312
27.2.12 13:45

My sme boli minulý rok v Septembri/září v Turecku a po iné roky sme vždy chodili na dovolenku tak v máji/květen a to aké bude počasie, či bude moc teplo aj tak neovplyvníš, ale jediná výhoda je tá, že v Septembri je more oveľa teplejšie než na začiatku sezóny. Keď uvediem príklad v r. 2010, Máj, Egypt more malo 27st. r. 2011 Turecko, September, more 29-30st.

Příspěvek upraven 27.02.12 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4312
27.2.12 13:47

A Side je výborná oblasť a super pláže… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
27.2.12 13:51

My byli v Turecku loni v zari (leteli jsme 9.9.) a bylo dost vedro, klidne bych letela jeste o 2tydny pozdeji. Byli jsme tam s rocni dcerou a ta si to i pres teplo naramne uzila, more bylo krasne teploucke, dopoledne klidne, odpoledne s vlnami, parada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.2.12 13:56

Side je super! Vedro tam bude oba termíny, ale jela bych v červnu pže jak už někdo psal v září je tam brzo tma a na mě to působilo dost pochmurně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
27.2.12 14:03

Ja bych tedy letela az v tom zari. To jsme byli a super. Voda prohrata, coz je pro me dulezite! A brzy tma az tak neni, my se vraceli az 28. A nikdy se mi nestalo, ze bych sla z plaze kvuli tme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí