Chce jíst jen ze lžičky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Haha, nejsem blázen, stačil by jeden a obrázek je ilustrační 😀
- Citovat
- Upravit
@XxLuxX dej mu příbor, ať se nají sám
asi ještě nedozrálé a když ho budeš krmit nakrájeným jídlem, bude to v pohodě jíst?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karkulka38 právě že ani kousky do pusinky ode mě nechce. Nechci ho tlačit, ale myslela jsem, že skoro v roce by mohl trochu aspoň něco ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak ty nelákají ani mě. To je z banánového těsta?
Jinak na kousky se přechází postupně. Já z mixovaného přešla na rozmačkané vidličkou a pak nakrájené. Rohlík mi teda dítě žužlalo statečně hrozně brzy, protože babička mu ho v mé chvilce nepozornosti nacpala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@XxLuxX píše: Více
Na orvni pohled to spíš vypadá jako bramborák, jak je to tmavé
Není to tuhé? Někdy deti začnou kousat až po roce, až na to přijdou, co vlastně mají dělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@XxLuxX píše: Více
Na první pohled to spíš vypadá jako bramborák, jak je to tmavé
Není to tuhé? Někdy deti začnou kousat až po roce, až na to přijdou, co vlastně mají dělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud doopravdy nekouše tak zkuste fyzio a orofacionální stimulaci může mít ochrnutou pusu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odborníci na barvu, ale ani jeden se nezamyslel, že můžou být z jiné než pšeničné mouky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď si řeknete “blbé lívance”, ale dalších 30min života ztracených, nechce do ruky absolutně NIC. Lívance, chleba, rohlík, jakékoliv placičky…už mě to unavuje, zkoušela jsem dát v celku k pusince, ať si ukousne, nic…zkoušela jsem natrhat a položit, ať si to zkusí sám, nic…zkoušela jsem odtrhnout já a dát k pusince, nic…
Otázka je…JAK ČASTO ZKOUŠET NEBO JAK DOCÍLIT, ABY JEDL ASPOŇ NĚJAKÉ KOUSKY? Už bych chtěla, aby jedl s náma, je to únavné.
Máme 11 měsíců a 2 zuby.
Díky za rady 🙏