Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, když de malá spát tak jenom v židličce máme chicco polly hapyland. židlička de dát do lehu a když de teda spát tak do Židlicky. ale nevím jestli to židlička vydrží? Malá má kolem 12 kilo a bojím se jestli se nepřevrátí
Tak prevraceni bych se bala hodne. Zkus ji preucit na postylku a nebo kocarek. A to uz vubec nemluvim o nevhodnosti kvuli zadum a spol. Asi to bude chvilku boj, ale fakt to odbourej co nejdriv.
@kamikka kolik jí je? Moje malá mi spala do pul roku zase jenom v lehátku, ale pak jsem ji to hodně rychle odnaučila, protože se už uměla přetočit a bála jsem se aby nespadla.
@kamikka počkej to tam jako spí od narození??a důvod? c nejrychleji přeučit, nečekj než ti vypadne, jak to řešitě v noci, to máte židličku vedle postele? co až se bude přetáčet apod?
@Boudice23 píše:
@kamikka počkej to tam jako spí od narození??a důvod? c nejrychleji přeučit, nečekj než ti vypadne, jak to řešitě v noci, to máte židličku vedle postele? co až se bude přetáčet apod?
Pochopila jsem to tak, že v ní spí přes den, v noci předpokládám, že určitě ne. A když má 12kg, tak se určitě nejen převrací, ale i chodí.
Také mi to přijde jako nevhodný návyk, židlička je na jídlo, případně třeba hraní s modelínou, malování. Ale ne tam spát. To, že jde do lehu, je pro děti, které ještě samy nesedí, na krmení. Ale není určena na spaní třeba 2 hod.
@kamikka píše:
Ahoj holky, když de malá spát tak jenom v židličce máme chicco polly hapyland. židlička de dát do lehu a když de teda spát tak do Židlicky. ale nevím jestli to židlička vydrží? Malá má kolem 12 kilo a bojím se jestli se nepřevrátí
Upřímně, nebála bych se o židličku, ale o malou, židlička není určena ke spánku, takže to nebude mít dobrý vliv na pohybový aparát. Rozhodně bych ji přeučila na postýlku, klidně i na čas židličku schovala.
@kamikka ahoj, taky mam chicco zidlicku. Já ji mam od 0-3 roky. O zidlicku bych se nebala, dcera má 8 měs a přes 11 kilo. Spíš to není dobrý pro dceru, snažila bych se ji to odnaučit.
Tak prevraceni bych se nebala, tahle zidle je hodne stabilni, nicmene teda obcas mi v ni deti usnuly a mely pak zada durch, ten povlak je cely gumovy a absolutne neprodysny. Nemluve o vlivu na zada a na krcni pater. Kdyz v tom maly prte obcas nedopatrenim usne, tak budiz, ale kazdodenni spanek fakt ne