Chce se mimi posadit?

7257
15.11.10 07:27

chce se mimi posadit?

ahojte, chtěla jsem se zeptat jakym stylem se vaše mimi poprvé sedlo. Co tomu předcházelo. Všem děkuju a přeju krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65370
15.11.10 07:36

Tak Mates nejdříve lezl…pak se posadil…
sám asi v 10ti měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.11.10 07:59

to jo, malej taky leze a péruje na čtyřech jak divej. Ale děla s nožičkama takový kreace že nevim jestli se pokouši posadit. Já myslela jak to vypadá když se mimi pokouši sednout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
15.11.10 08:08

No uvidíš…
mates lezl lezl a najednou se tak nějak stočil na bok,opřel se o jednu ručičku a seděl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
15.11.10 08:27

leze po 4, sedne na paty, a jedno krásného dne hodí prťku do strany a sedí :). Ho nechej, on si na to časem přijde ;)

• Citovat
  • Upravit
9511
15.11.10 08:27

tak u nás to vypadalo takhle - oblíbil si pérování na kolínkách, pak zkoušel v kleku na 4řech jednu ručičku dát do vzduchu a otočit se za ní, když chytl stabilitu, tak k tomu začal vytáčet i zadek a jak si seděl na patách, tak s ním sjel do boku na stranu tý ruky, kterou se držel na podložce.A takhle pár dní sebou šmejkal sem a tam na obě strany.Vypadal jak nějakej cvičenec.
A pak najednou, jak byl na tom boku, tak jednu nožičku natáhl a na druhej si seděl a tu pod sebou postupně vystrčil před sebe, že sedí s roztaženýma nohama a ručičkama se přidržuje buď za ty nohy nebo mezi nima před sebou. To vše mu trvalo tak dva týdny, začal s tím asi v 6,5měsících.Už se dostane do sedu ve vteřině a teď si začal klekat a ručičkama se vytahovat, tak si nám nejspíš brzo stoupne.Každej je jinačí, ale já si říkám, zda to nedělá moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
15.11.10 08:53

Rozarka perovala na kolinkach (jeste nelezla) a snazila se strcit ten zadecek co nejdal dozadu, az si na nej sedla :)

• Citovat
  • Upravit
10568
15.11.10 09:16
Petra Z píše:
Tak Mates nejdříve lezl…pak se posadil…
sám asi v 10ti měsících…

tak nam je 6 a pul mesice a skoro sedime sami,davam tomu tyden nanejvis 2 a bude sedet sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.11.10 10:22

No, nejdriv asi 2m valel sudy, pak se nekdy v 9m zacal plazit, v 10m si kleknul, ale nelezl. Pak si zacal sedat v kleku mezi nohy a pak si sednul pres nozicku, ze ten zadek nestrcil mezi nohy, ale vedle nich, pak pomalu natahnul jednu nohu, po case druhou. Jiste sedel tak v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.11.10 10:39

Tak my seděli až ve 13ti měsících, nechtěl sedět za žádnou cenu, když babičky zkoušeli dávat ho na nočník :roll: tak přepadal hlavičkou dolů a zaboha nechtěl sedět ani když ho podpíraly. Takže když začal v těch 13ti měsících chodit, padal do zadu na záda a vždy se pěkně praštil do hlavičky :cry: . Byla jsem z toho pěkně nešťastná a všude za ním chodila aby tak nepadal…ale to neuhlídáte na 100% :cry: . Pak najednou spadnul na zadek a bylo to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.11.10 11:01

Ahoj,malej tak jako by péroval na kolinkách,pak si jako by lehl na bok,ale ručičkama se opíral o podlahu.Tak to šlo nějakou dobu,až se postupně narovnal.Bylo to tak v 10,5m.Současně začal i lézt po čtyřech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.11.10 11:02
andela píše:
leze po 4, sedne na paty, a jedno krásného dne hodí prťku do strany a sedí :). Ho nechej, on si na to časem přijde ;)

Souhlasím,nech ho být,on si na to přijde sám.Neposazuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.11.10 11:39

špatně si mě pochopila, já ho neposazuju. Zrovna já patřim k těm matkám co čekaj až si dítě sedne samo. Proto jsem se hned na začátku ptala,jakym stylem to mám očekávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.11.10 11:53
motika píše: špatně si mě pochopila, já ho neposazuju. Zrovna já patřim k těm matkám co čekaj až si dítě sedne samo. Proto jsem se hned na začátku ptala,jakym stylem to mám očekávat.

Já vím,byl to jen takový dodatek :oops: moc se za to omlouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.10 12:23

U nás také tak - nejdříve lezla a pak se posadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí