Chce se mimi posadit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
15.11.10 12:31
momi33 píše:
motika píše: špatně si mě pochopila, já ho neposazuju. Zrovna já patřim k těm matkám co čekaj až si dítě sedne samo. Proto jsem se hned na začátku ptala,jakym stylem to mám očekávat.
Já vím,byl to jen takový dodatek :oops: moc se za to omlouvám :oops:

jé to ses nemusela omlouvat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.11.10 13:29
motika píše:
momi33 píše:
motika píše: špatně si mě pochopila, já ho neposazuju. Zrovna já patřim k těm matkám co čekaj až si dítě sedne samo. Proto jsem se hned na začátku ptala,jakym stylem to mám očekávat.
Já vím,byl to jen takový dodatek :oops: moc se za to omlouvám :oops:
jé to ses nemusela omlouvat :D

Ono to asi zaznělo trochu puritánsky,ale víš co,sousedka má kluka o 2m mladšího,než je náš,a za každou cenu musí být lepší.V 5m ho rvala do sedu úplně na kolmo do sporťáku,abych viděla.My jsme ještě jezdili v hlubokém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.11.10 14:08

jo,jo to znám. Tenhle případ je moje švagrová. Má o měsíc mladšího kluka a taky soutěži. Prcka posazovala chudáka už asi od 4m, ten je i teď ještě celej zhroucenej,ale hlavně že seděl! Cpe ho nesmyslně ani ne v 7m jogurtama aby byl tlustej. Já si jen klepu na čelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.11.10 14:15
motika píše:
jo,jo to znám. Tenhle případ je moje švagrová. Má o měsíc mladšího kluka a taky soutěži. Prcka posazovala chudáka už asi od 4m, ten je i teď ještě celej zhroucenej,ale hlavně že seděl! Cpe ho nesmyslně ani ne v 7m jogurtama aby byl tlustej. Já si jen klepu na čelo

jojo,tahle krasavice,jak zjistila,že malej už obchází nábytek,tak ho bafla,a začala ho vodit za ruce před barákem-v 10m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.11.10 14:25

člověk se nad tím musí pousmát :D. Prcek má už 6 zubů. Ten její žádnej, ještě že mu je nemůže nastřelit :). Já osobně si ráda počkám až malej ke všemu dospěje sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.11.10 21:25

Teď jsi mě pobavila… Ty některé maminy jsou fakt ujeté :-) My taky čekáme na první sed. Malému bude za týden 7 měsíců a začíná nám pérovat na čtyřech a když je na boku odstrkává se. Myslím, že to nebude dlouho trvat. Je krásné pozorovat, jak se ty naše dětičky rozvíjí, co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.11.10 07:09

to jo,jen je mi ho vždycky strašně líto když mu to nejde :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí