Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
momi33 píše:motika píše: špatně si mě pochopila, já ho neposazuju. Zrovna já patřim k těm matkám co čekaj až si dítě sedne samo. Proto jsem se hned na začátku ptala,jakym stylem to mám očekávat.Já vím,byl to jen takový dodatekmoc se za to omlouvám
jé to ses nemusela omlouvat ![]()
motika píše:momi33 píše:jé to ses nemusela omlouvatmotika píše: špatně si mě pochopila, já ho neposazuju. Zrovna já patřim k těm matkám co čekaj až si dítě sedne samo. Proto jsem se hned na začátku ptala,jakym stylem to mám očekávat.Já vím,byl to jen takový dodatekmoc se za to omlouvám
Ono to asi zaznělo trochu puritánsky,ale víš co,sousedka má kluka o 2m mladšího,než je náš,a za každou cenu musí být lepší.V 5m ho rvala do sedu úplně na kolmo do sporťáku,abych viděla.My jsme ještě jezdili v hlubokém.
jo,jo to znám. Tenhle případ je moje švagrová. Má o měsíc mladšího kluka a taky soutěži. Prcka posazovala chudáka už asi od 4m, ten je i teď ještě celej zhroucenej,ale hlavně že seděl! Cpe ho nesmyslně ani ne v 7m jogurtama aby byl tlustej. Já si jen klepu na čelo
motika píše:
jo,jo to znám. Tenhle případ je moje švagrová. Má o měsíc mladšího kluka a taky soutěži. Prcka posazovala chudáka už asi od 4m, ten je i teď ještě celej zhroucenej,ale hlavně že seděl! Cpe ho nesmyslně ani ne v 7m jogurtama aby byl tlustej. Já si jen klepu na čelo
jojo,tahle krasavice,jak zjistila,že malej už obchází nábytek,tak ho bafla,a začala ho vodit za ruce před barákem-v 10m.
člověk se nad tím musí pousmát
. Prcek má už 6 zubů. Ten její žádnej, ještě že mu je nemůže nastřelit
. Já osobně si ráda počkám až malej ke všemu dospěje sám.
Teď jsi mě pobavila… Ty některé maminy jsou fakt ujeté
My taky čekáme na první sed. Malému bude za týden 7 měsíců a začíná nám pérovat na čtyřech a když je na boku odstrkává se. Myslím, že to nebude dlouho trvat. Je krásné pozorovat, jak se ty naše dětičky rozvíjí, co??