Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hele to může být cokoliv, na mě tímhle způsobem fungovalo cokoliv od nervů, nachlazení, antibiotik…
Určitě bych navštívila gynekologa s pořádně napsaným menstr. kalendářem.
@Hanulínek u gynekologa jsem byla 14.11 a řekl mi že je vše v pořádku což evidentně není, proto se ptám jestli už se to někomu stálo…ale děkuji
Uz nejakou dobu spis let neberu HA, takze to mam tez nepravidelne, ale stalo se mi to hodnekrat.. bud rada ze to dostavas, horsi je to nedostavat ![]()
Stát se to může, tělo není stroj. Párkrát se mi stalo, že to přišlo o týden dřív nebo později. Tak buď v klidu ![]()
Ahojky holky posledni menses jsem mela 28.11-3.11..mam ji pravidelnou. Kdy bych mela dostat dalsi? Dasa.
I já mám podobný problém, u gynekologa vše ok. Ale teď se mi stalo že sem to měla týden, týden špinění, týden ok a pak opět týden ms.
Je mi 30 mám klidnou práci, prášky neberu žádné, taky nevím co se to děje.
@Anonymní píše:
Ahojky holky posledni menses jsem mela 28.11-3.11..mam ji pravidelnou. Kdy bych mela dostat dalsi? Dasa.
Pokud víte že máte pravidelnou ms tak také určitě víte kdy budete mít další…
@Anonymní píše:
I já mám podobný problém, u gynekologa vše ok. Ale teď se mi stalo že sem to měla týden, týden špinění, týden ok a pak opět týden ms.
Je mi 30 mám klidnou práci, prášky neberu žádné, taky nevím co se to děje.
Měla jsem to tak od ledna do léta týden ms a týden klid sem tam po 26dnech. Od července beru kvůli tomu ha a teď se budu snažit vysadit a uvidíme… máme děti, další neplánujeme ale ha brat nechci
@Anonymní píše:
Měla jsem to tak od ledna do léta týden ms a týden klid sem tam po 26dnech. Od července beru kvůli tomu ha a teď se budu snažit vysadit a uvidíme… máme děti, další neplánujeme ale ha brat nechci
Pokud chcete vysadit, tak by jste to měla konzultovat s doktorem, ale většinou se po vysazení HA stává ms nepravidelnou
@Luna13 píše:
Pokud chcete vysadit, tak by jste to měla konzultovat s doktorem, ale většinou se po vysazení HA stává ms nepravidelnou
ja ji měla pravidelnou akorát po 3 porodu a vlastně 3letech toto…lekar říkal ať zkusím rok, jenže mam pocit, ze rok to nedám. Beru logest a nechuť k sexu a vadí mi dotyk, bývám častěji podrážděna. Takže mam teď ještě 1 platicko které doberu a uvidím. Když tak nasadim jinou antikoncepci… po zbytek zivota hormony brat nechci.
@Luna13 píše:
Pokud víte že máte pravidelnou ms tak také určitě víte kdy budete mít další…
No prave ze me zarazilo to, ze jsem ji mela dostat 25.11.a nedostala jsem… 🙄 Ja to asi spatne napsala… Nikdy se mi to nestalo..
Dobrý den,
Chci od Vás poradit ještě se mi to nestalo…
7.11 jsem dostala očekávanou menstruaci, která trvala jako vždy 5 dní. 14.11 jsem byla u gynekologa s tím že ještě hodně spinim což už normální u mě není špinila jsem až do neděle 17.11. Při kontrole vše ok…
Další menstruace by měla přijít 5.12, ale přišla již dnes 25.11…
Stalo se to některé z Vás???
Moc děkuji za odpovědi