Chci přenášet - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3993
10.9.13 22:18

@LuciKo Veliká gratulace :hug: :hug: :hug: :hug: hlavně že vše dobře dopadlo :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
11.9.13 17:33

Dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
14.9.13 21:26

Přenášela jsem třikrát, poprvé jsem šla na vyvolání, syn měl 4 kg, podruhé a potřetí se děti narodily v neděli, den před vyvoláním 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.9.13 21:40

@LuciKo moc gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
4.10.13 11:38

Ahoj holky, mám trošku dotaz mimo, ale některá by jste mohla vědět :) Přenáším teprve tři dny, dneska mi v porodnici dělali natáčky a pak utz, aby mimčo zvážili, zda není moc velké…na to mi vyjeli z utz papírek, kde jsou centimetry + současná váha miminka…noo a ted k věci…úplně nahoře je SEX: Female… nevíte náhodou, jestli se jedná o údaj dítěte nebo matky? :mrgreen: My máme pohlaví jako překvápko, ale ted mi to samozřejmě šrotuje a zvědavost hryže :) Tak jestli náhodou nevíte, děkuji všem moc za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.10.13 14:12

@lenny27 no, nikdy jsem tohle tedy neviděla ale logicky bych řekla, že to bude spíš pohlaví miminka, pohlaví matky je přeci jasné, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
4.10.13 14:17
@Verca1989 píše:
@lenny27 no, nikdy jsem tohle tedy neviděla ale logicky bych řekla, že to bude spíš pohlaví miminka, pohlaví matky je přeci jasné, ne? :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
4.10.13 14:35

@Verca1989 @Lemuska jeee, holky, nesmejte se :mrgreen: :mrgreen: no, já vím, ale vrtá mi to teď hrozně hlavou :) jestli podle těch rozměrů to odpovida holcicce, já nevim :) někde jsem cetla, ze ve 40.týdnu jde pohlavi špatně videt, spíš vůbec, tak nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.10.13 14:39

@lenny27 určitě to bude pohlaví miminka podle mě. Jako zatím jsem se nesetkala s tím, že bych na nějakém utz snímku měla napsané pohlaví, tak nevím ale pohlaví matky to nebude si myslím. Jak jde vidět pohlaví takhle na konci nevím, my jsme měli taky překvapení, takže to u mě nikdo nezjišťoval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
4.10.13 14:45

@Verca1989 moc děkuju za nazor :) mě vytiskli normálně ozvy a k tomu tu tabulku:) posilam foto :mrgreen: nikomu to samozřejmě neřeknu, cela rodina je napjata, co to bude a vlastne ani ja si tim nemuzu byt uplne jista.no, mrkni na to, mne to teda přijde, ze jsou to udaje opravdu jen o miminku :) dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.10.13 14:54

@lenny27 aha, tak něco takového si doktorka taky tiskla ale to si dávala k sobě do mé složky, tak to jsem vlastně ani nikdy neviděla. Tak jako tak bych řekla, že to bude pohlaví mimča. Kdyby to byl utz, který používají všeobecně na jakéhokoliv pacienta, tak bych to chápala ale to na gyn.-porodnickém oddělení asi není :) No nevím, už bych to asi nechala být a nic nezjišťovala, za chvilku se to dozvíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
4.10.13 14:56

Holky, jestli vás to některou uklidní, tak trochu pro pobavení, já jsem teď počítala, o kolik jsem přenášená já :-) vím že dřív se to asi tak nebralo, ale moje mamina měla u mě termín 18.5. a jsem se narodila až 4.6. takže v týdnu 42+3 :-) už jsem se bez větších komplikací dožila 30 let, tak pokud nejsou komplikace, tak proč ne. můj brácha je na tom podobně, já jsem teď těhule v 22.tt, a jestli je to dědičné tak se mám na co těšit :mrgreen: ale každopádně jsem pro ty časté kontroly, to určitě není přehnaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.10.13 14:59

@M1983 měla jsem to podobně, mamka měla termín 28.1. a já se narodila až 15.2. a řekla bych, že jsem taky v pořádku :D Naštěstí dcera byla poslušná a narodila se přesně na termín :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
4.10.13 15:01

@Verca1989 moc dekuju :) no, muj dr si tu tabulku taky vždycky bral k sobě…ale ted uz jsem v peci porodnice a ty mi ji dnes vložili do prukazky, tak jsem na to koukala jak puk a zacala mě hryzat zvědavost :) no, tak uvidíme, co to nakonec bude :) dekuju moc za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.10.13 15:05

@lenny27 není za co, držím palce a přeju pohodový porod :) ale teda já bych asi zuřila, celé těhotenství se udržet a doktora se na pohlaví nezeptat a pak dostat tohle, to by mě asi trefilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí