Bezbolestný porod - máte zkušenost?

632
19.8.13 13:04

bezbolestny porod

Ahoj je tady nekdo kdo rodil v Domalické nemocnici, čeká mě můj 3 porod a mam z toho hroznej strach ty predtim byly totoiz stasne dlouhé a o bolesti ani nemluvim ale doktorka mi dala letacek kde nabizeji jakysi bezbolestny porod mate s tim nektera zkusenost? je to opravdu bezbolestne jak to probiha???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Lucie Groverová Aby porod nebolel?

Přidejte zkušenost s Lucie Groverová A...

Přečtěte si článek: Bezbolestný porod

Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
19.8.13 13:09

Teda ten letáček by mě zajímal :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.8.13 13:11

A to byla reklama na nějaký přípravek nebo na co? Slibovat bezbolestný porod mi přijde jako slibovat zhubnout bez omezení v jídle a bez sportu. :lol:
Víc se teď začíná mluvit o rajském plynu, že se vdechuje (entonox), ale reference na něj jsou rozporuplné, někomu zabral pěkně, někomu moc ne :nevim:
To máš jak s epidurálem, spoustě ženských zabere, ale někomu ne. Navíc v naší kotlině s ním doktoři šetří jak s šafránem, v zahraničí mají i takové vymoženosti, že se píchne epi, dají ženské ovládání a jakmile to přestává účinkovat, tak si tam ona pustí další dávku.

Jinak já můžu doporučit pití maliníku ve velkém množství, třetí porod byl za hubičku, stejně jako první, u druhého jsem se na maliník vykvákla a litovala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.8.13 13:11

Já jsem, rodila v Domažlicích v listopadu 2010 a v listopadu 2013 bych tu měla rodit zase ;) O bezbolestném porodu nic nevím, co to má být? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
19.8.13 13:12
@lyrica píše:
Teda ten letáček by mě zajímal :?:

Tak já si myslím, že žádný porod není bezbolestný… ať při něm či po něm tě vždy něco bolet bude. Mimčo musí nějak ven… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

@Navli no právě :D Proto bych chtěla vidět ten letáček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614

@Gladys maliník? a kdy se začíná pít? :think: už si nechci opakovat 25hodinový porod, stačilo mi jednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
19.8.13 13:13

Bezbolestny porod neexistuje. To je v podstate protimluv. Ty domazlice tipuju na inhalacni anestezii Entonox. Zkus si o tom neco vygooglit.
Za me k porodu bych to nechtela. Je to vlastne rajsky plyn s kyslikem a i kdyz tvrdi ze to na dite vliv nema dokazat to vlastne nejde :oops: super mi to prijde k zubari nebo pak na siti napriklad ale k tomu porodu proste ne. To si ale musi zvazit kazdy sam :think:
Vzhledem k predchozim spatnym zkusenostem bych ti spis doporucila kontaktovat nejakou porodni asistentku z okoli a zkusila bych si zpracovat ty predchozi zazitky z porodu a naucila se pracovat s bolesti pripadne ji vzit s sebou k porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.8.13 13:13

Tyjo, ten letáček by mě zajímal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
19.8.13 13:14
@quinny píše:
Bezbolestny porod neexistuje. To je v podstate protimluv. Ty domazlice tipuju na inhalacni anestezii Entonox. Zkus si o tom neco vygooglit.
Za me k porodu bych to nechtela. Je to vlastne rajsky plyn s kyslikem a i kdyz tvrdi ze to na dite vliv nema dokazat to vlastne nejde :oops: super mi to prijde k zubari nebo pak na siti napriklad ale k tomu porodu proste ne. To si ale musi zvazit kazdy sam :think:
Vzhledem k predchozim spatnym zkusenostem bych ti spis doporucila kontaktovat nejakou porodni asistentku z okoli a zkusila bych si zpracovat ty predchozi zazitky z porodu a naucila se pracovat s bolesti pripadne ji vzit s sebou k porodu.
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
19.8.13 13:14
@lyrica píše:
@Navli no právě :D Proto bych chtěla vidět ten letáček :D

Já docela taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 13:16

epidural

Já měla bezbolestný porod - s epidurálem, vůbec jsem nevěděla, že rodím:-)???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2189
19.8.13 13:17

@Gladys Ten maliník by mě taky zajímal kolik a kdy začít pít?? Mě čeká porod až v prosinci, tak abych něco neprošvihla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
19.8.13 13:19

Ahoj. Taky mě v Domažlicích v prosinci čeká druhý porod. Podle strohého názvu mi to přijde taky na Entonox. Já teda ke konci byla ráda i za obyčejný kyslík. Na prohlídce a konzultaci, jestli se něco od ledna 2011 změnilo, jsem ale ještě nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.8.13 13:22

Ja mela bezbolestny porod bez medikace :mrgreen: konrakce bolely az poslednich asi 45 min no a pak tlaceni uz byla uleva. Nejvic me bolelo siti dvou stehu :lol: myslim ze je to i hodne o psychice. Ty uz se ted bojis a to je spatne. Radim bachovky rescue esence a od 34 tt pit malinikovy caj v litech ( koupis v lekarne) hlavne se hodit do klidu a relaxovat. Niceho se nebat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí