Domluvený lékař k porodu v Motole

191
15.8.13 17:48

Domluveny lekar v Motole

Dobre odpoledne,
mela jste nektera domluveneho lekare k porodu v posledni dobe? Budu rodit v Motole v zari/rijnu. Nebo muzete doporucit nejakeho lekare se kterym mate dobre zkusenosti?
dekuju Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
napresdrzku
15.8.13 18:56

Tak kulichy zlegalizovali, je to asi za desítku, nebo myslíš nějak neofiko a grátis?

• Citovat
  • Upravit
191
15.8.13 19:09

Vim, ze se to ted menilo a je to zlegalizovane. Prave by me zajimalo, jake jsou pripadne ted ceny, ale taky ktery doktor je dobry, jakou ma kdo zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
15.8.13 19:20

Bud deset za běžného dr a patnáct za primáře, nebo o burza min za obojí, už si to nepamatuju. Byl o to absolutní nezájem co vím, aspoň kdyžto bylo ttakhle ofiko.

• Citovat
  • Upravit
653
15.8.13 21:04

@Lucie196 Měla jsem domluvenou lékařku, ale v jiné pražské porodnici. Platila jsem 30 tis. za péči v těhotenství a v šestinedělí (paní doktorka pro mě byla na svém osobním telefonu 24/7, všechny odběry a všechna vyšetření probíhala u ní v ordinaci, žádné lítání po všech čertech, papíry do porodnice jsem odevzdala její sestře a oni se už postarali, já jsem se „jen dostavila porodit“, rodný list mi po porodu přinesla ona osobně na pokoj v porodnici, kam mě chodila pravidelně navštěvovat, prostě full service) a 15 tis. za samotný porod a veškeré poporodní ošetření. Paní doktorka je třída, šla jsem k ní na doporučení. Bohužel ale na české pojišťovny nehraje. Ovšem nelituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
19.8.13 11:59

Myslela jsem, ze to bude okolo tech deseti, dekuju za odpoved i Tobe Gobca za napsani zkusenosti s domluvenou doktorkou.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.8.13 12:03

U nas stojí doktoři k porodu 5 tisíc..nejlepe je asi si zaplatit takového kterému věřiš ty, takže asi takového ke kterému chodíš ne? :think: ( samozřejmě musí spadat pod konkretní nemocnici - porodnici )

• Citovat
  • Upravit
191
19.8.13 12:23

Zijeme v Anglii, takze ke gynekologovi v Praze nechodim, jen tam jedu porodit, proto je to trochu komplikovanejsi. Mam dve kamaradky ktery v Motole rodily, ale nebylo to primo u nekoho a hlavne obe mely cisare. Ja sama jsem tam pred tremi lety poprve rodila. Nebylo to spatny, ale trochu me laka predstava mit u porodu „sveho“ doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.13 21:47

Ahoj holky, ja rodila v Motole 2×, jinam bych asi ani nesla, u obou porodu jsem mela na male, protoze meli planovanou pravidelnou sanitu. Ale vse se stihlo. Verim Motolu, maji špičkové vybavení i detskou JIP, kt. jsme bohuzel taky vyzkousely.. Sla jsem sice neplanovane cisarem a mela jsem i „sveho“ dr, ale predtim jsem tam lezela na rizikovem odd. Vystridalo se u mne dost doktoru, vsichni byli moc mili, hodni, s profesionalnim pristupem. Za sebe mohu jedine doporucit! A i kdyz nebudete mit „sveho“ dr, verte, jste v dobrých rukách u jakoho dr byste nerodila. Lucii 196 drzim palce u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí