Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobre odpoledne,
mela jste nektera domluveneho lekare k porodu v posledni dobe? Budu rodit v Motole v zari/rijnu. Nebo muzete doporucit nejakeho lekare se kterym mate dobre zkusenosti?
dekuju Lucie
Tak kulichy zlegalizovali, je to asi za desítku, nebo myslíš nějak neofiko a grátis?
Vim, ze se to ted menilo a je to zlegalizovane. Prave by me zajimalo, jake jsou pripadne ted ceny, ale taky ktery doktor je dobry, jakou ma kdo zkusenost.
Bud deset za běžného dr a patnáct za primáře, nebo o burza min za obojí, už si to nepamatuju. Byl o to absolutní nezájem co vím, aspoň kdyžto bylo ttakhle ofiko.
@Lucie196 Měla jsem domluvenou lékařku, ale v jiné pražské porodnici. Platila jsem 30 tis. za péči v těhotenství a v šestinedělí (paní doktorka pro mě byla na svém osobním telefonu 24/7, všechny odběry a všechna vyšetření probíhala u ní v ordinaci, žádné lítání po všech čertech, papíry do porodnice jsem odevzdala její sestře a oni se už postarali, já jsem se „jen dostavila porodit“, rodný list mi po porodu přinesla ona osobně na pokoj v porodnici, kam mě chodila pravidelně navštěvovat, prostě full service) a 15 tis. za samotný porod a veškeré poporodní ošetření. Paní doktorka je třída, šla jsem k ní na doporučení. Bohužel ale na české pojišťovny nehraje. Ovšem nelituju.
Myslela jsem, ze to bude okolo tech deseti, dekuju za odpoved i Tobe Gobca za napsani zkusenosti s domluvenou doktorkou.
L.
U nas stojí doktoři k porodu 5 tisíc..nejlepe je asi si zaplatit takového kterému věřiš ty, takže asi takového ke kterému chodíš ne?
( samozřejmě musí spadat pod konkretní nemocnici - porodnici )
Zijeme v Anglii, takze ke gynekologovi v Praze nechodim, jen tam jedu porodit, proto je to trochu komplikovanejsi. Mam dve kamaradky ktery v Motole rodily, ale nebylo to primo u nekoho a hlavne obe mely cisare. Ja sama jsem tam pred tremi lety poprve rodila. Nebylo to spatny, ale trochu me laka predstava mit u porodu „sveho“ doktora.
Ahoj holky, ja rodila v Motole 2×, jinam bych asi ani nesla, u obou porodu jsem mela na male, protoze meli planovanou pravidelnou sanitu. Ale vse se stihlo. Verim Motolu, maji špičkové vybavení i detskou JIP, kt. jsme bohuzel taky vyzkousely.. Sla jsem sice neplanovane cisarem a mela jsem i „sveho“ dr, ale predtim jsem tam lezela na rizikovem odd. Vystridalo se u mne dost doktoru, vsichni byli moc mili, hodni, s profesionalnim pristupem. Za sebe mohu jedine doporucit! A i kdyz nebudete mit „sveho“ dr, verte, jste v dobrých rukách u jakoho dr byste nerodila. Lucii 196 drzim palce u porodu.